Aziz Wrijving boeken

Eigenschappen Aziz Wrijving boeken

Prijs
Op aanvraag
Geluid
Op aanvraag

Aziz Wrijving boeken?

Aziz Wrijving boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aziz Wrijving.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aziz Wrijving.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aziz Wrijving ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aziz Wrijving plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Aziz Wrijving

Extra informatie Aziz Wrijving

Aziz Wrijving staat voor kwaliteitsmuziek op broeierige temperatuur. Aziz is een geboren Amsterdammer met Nijmeegse tongval en Surinaamse roots, en brengt een extreem dansbare en Caribische sound, in combinatie met uitdagende teksten en een unieke woordkeuze waarbinnen hij Nederlands mixt met Sranan.

Na samenwerkingen met Yung Felix en Ramiks sluit hij zich in 2014 aan bij Noah’s Ark label. Hier brengt hij de ‘Wrijving’ EP uit. Met een nieuwe dansbare sound begeeft Aziz zich in 2016 op de solo tour. In het begin van 2017 resulteert dit in de EP ‘Soso Yu’, met onder meer de hit ‘Sa Ye Du So’.

Aziz Wrijving boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aziz Wrijving.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aziz Wrijving, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden van Aziz Wrijving mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aziz Wrijving.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Aziz Wrijving aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag