Anne-fay boeken

Eigenschappen Anne-Fay boeken

Prijs
Op aanvraag

Anne-Fay boeken?

Anne-Fay boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anne-Fay.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anne-Fay.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anne-Fay ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anne-Fay plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Anne-Fay

Extra informatie Anne-Fay

Anne-Fay stopte recent met ZO! Gospel Choir en Cookachoo om zich volledig te kunnen focussen op haar solocarrière. Twee jaar lang werkte ze aan haar eigen muziek met producers Mihai Puscoiu en Reynard ‘Mucky’ Bargmann (die ook produceerde voor Wiley en Sevdaliza). Net als haar roots (Nederlands, Surinaams, Afrikaans, en Chinees), werd het een moksi. Een ongepolijste mix van gospel, soul en hiphop die leunt op een donkere periode die achter haar ligt. Van ingetogen warm tot aan rauwe uithalen die je raken.

De eerste release van Anne-Fay is de track Lioness.

Anne-Fay boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Anne-Fay, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Anne-Fay en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anne-Fay.

Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en)  voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Anne-Fay aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag