Sporters boeken BURO2010

Eigenschappen Annamarie Thomas boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Annamarie Thomas boeken?

Annamarie Thomas boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Annamarie Thomas.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Annamarie Thomas.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Annamarie Thomas ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Annamarie Thomas plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Annamarie Thomas

Extra informatie Annamarie Thomas

Annamarie Thomas boeken als spreker
Voormalig schaatsster

Annamarie Thomas was in de jaren ’90 één van Nederlands beste schaatssters. Ze behaalde meerdere (inter)nationale titels. Momenteel organiseert Annamarie ieder jaar het evenement Woman on Ice en ze ambassadrice van de Stichting Bechterew in Beweging en voor Plan Nederland.
Inzetbaarheid

Enthousiast en vol energie geeft Annamarie Thomas schaatsclinics aan het bedrijfsleven en de jeugd. Daarnaast geeft ze presentaties over presteren, omgaan met tegenslagen, grenzen verleggen, motivatie en focus.
Biografie

Toen Annamarie Thomas in 1992 toetrad tot de kernploeg noemde bondscoach Henk Gemser haar de toekomstige wereldkampioene. Met die woorden in het achterhoofd reeg Annamarie Thomas nadien de successen aaneen. Ze werd drie keer op rij Nederlands kampioene allround, veroverde twee sprinttitels en was de enige vrouw die Gunda Niemann partij wist te bieden. De grootste triomfen behaalde Annamarie Thomas in 1996 tijdens de WK afstanden in Hamar. Zowel op de 1.000 als de 1.500 meter wist ze de snelste tijden op de klok te zetten. In 1996 had Annamarie Thomas, Nederlands beste schaatsster van dat moment, grote moeite om haar techniek aan te passen aan een uitvinding die het schaatsen op zijn kop heeft gezet, de klapschaats. Twee seizoenen gingen voor haar verloren, waaronder de Olympische Spelen van Nagano. Twee jaar nadat ze op de ‘oude’ schaatsen wereldkampioene was geworden kon ze slechts figureren op het belangrijke toernooi. In het seizoen na de Olympische Spelen, de winter van 1998/1999, stond Annamarie Thomas weer waar ze hoorde, hoog in de internationale uitslagen. Onder leiding van de Amerikaanse coach Peter Mueller reed ze twee wereldrecords. Eén op de 1.500 meter (1.55,50) en een nieuw record punten op de kleine vierkamp (500, 1.000, 1.500 en 3.000 meter), beiden in Calgary. In het nieuwe millennium kon Annamarie Thomas in de commerciële schaatsploegen van Spaar Select en Sponsor Loterij niet op het hoge niveau presteren als dat zij dat in de jaren ’90 kon. Dit kwam mede door de verschillende rugblessures. In 2006 wilde Thomas nog één keer pieken. Haar vizier stond gericht op de Olympische Spelen in Turijn. Op het Olympisch Kwalificatie Toernooi in Heerenveen kwam ze echter tekort, waarna ze een punt zette achter haar glansrijke carrière. Na haar carrière deed Annamarie mee aan Sterren dansen op IJs en aan de Redbull Crashed Ice. Op dit moment organiseert ze elk jaar het evenement Woman on Ice. Verder is ze ambassadrice van de Stichting Bechterew in Beweging en voor Plan Nederland.

Annamarie Thomas boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Annamarie Thomas.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Annamarie Thomas, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Annamarie Thomas en de eventuele overige kosten om een optreden van Annamarie Thomas mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Annamarie Thomas.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Annamarie Thomas. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Annamarie Thomas checken, een gratis optie plaatsen op Annamarie Thomas en de boeking(en) van Annamarie Thomas voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Annamarie Thomas, BOEKINGSBUREAU Annamarie Thomas, BOEKINGSBURO Annamarie Thomas, ENTERTAINMENTBUREAU Annamarie Thomas, ENTERTAINMENTBURO Annamarie Thomas, ARTIESTENBUREAU Annamarie Thomas, BOEKINGSKANTOOR Annamarie Thomas, IMPRESARIAAT Annamarie Thomas, MUZIEKBURO Annamarie Thomas, MUZIEKBUREAU Annamarie Thomas, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Annamarie Thomas, ARTIESTENBOEKINGSBURO Annamarie Thomas, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Annamarie Thomas.

 

Offerte Annamarie Thomas aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag