Anitas schlagerparade boeken

Eigenschappen Anita’s Schlager Parade boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Anita’s Schlager Parade boeken?

Anita’s Schlager Parade boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Anita’s Schlager Parade.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Anita’s Schlager Parade.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Anita’s Schlager Parade ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Anita’s Schlager Parade plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Anita’s Schlager Parade

Deze act is een waardevolle toevoeging op elk schlagerfeest, bierfeest, oktoberfeest maar ook tijdens carnaval. In een zeer verrassend live optreden word het publiek door middel van een aantal medleys meegenomen in de wereld van Duitse superhits. Jong en oud weten deze hits uit volle borst mee te zingen.

Anita’s Schlager Parade boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).

BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Anita’s Schlager Parade.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Anita’s Schlager Parade. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen  en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Anita’s Schlager Parade aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag