Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Andrea Croonenberghs boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Andrea Croonenberghs boeken?

Andrea Croonenberghs boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Andrea Croonenberghs.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Andrea Croonenberghs.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Andrea Croonenberghs ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Andrea Croonenberghs plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Andrea Croonenberghs

Presentatrice en actrice

Andrea Croonenberghs gaf les in dictie en voordracht, speelde drie jaar bij het Toneelgezelschap Ivonne Lex maar het grote publiek leerde haar kennen toen ze in 1989 als omroepster werd aangenomen bij de toenmalige BRT. Ze presenteerde o.a. het zondagmiddagprogramma ‘Eén voor Iedereen’. Van eind 1989 tot eind 1998 speelde ze covers met haar band ‘La Piovra’. In 1996 kreeg ze de kans om te bewijzen dat ze meer was dan een sprekende foto. Want met de rol van Anne Linders in de successerie ‘Windkracht 10’, leerde het tv-publiek Andrea ook als actrice kennen. Meteen daarna kreeg ze de rol van hoofdinspecteur Britt Michiels in de successerie ‘Flikken’. Ze bleef bij ‘Flikken’ tot ongeveer halfweg seizoen zeven. Vanaf december 2005 presenteerde ze het programma ‘SAM’. Als enige vrouw hield ze stand tot vlak voor de halve finale van het hooggewaardeerde Steracteur Sterartiest. En ze behaalde een finaleplaats in ‘Zo is er maar Eén’ met Rozane van Wim De Craene en het jaar daarna behaalde ze een halve finaleplaats met ‘Welterusten, Mijnheer de President’ van Boudewijn De Groot. Ze speelde een gastrol in de Duitse politieserie ‘Tatort’. Ze was op één te zien als crisismanager Greet Beyers in ‘Kinderen van Dewindt’ en als presentatrice met hoog bitch-gehalte Myra Renard in de telenovela ‘Emma’. Zingen doet ze deze dagen met veel verschillende orkesten. Vanaf februari 2009 toert ze met ‘Meisjes’, een Nederlandstalig rock-, pop- kleinkunstprogramma. Ze werkt aan een muziekreeks voor het toeristisch magazine van één: Vlaanderen Vakantieland en bereidt een rol voor in de nieuwe fictiereeks ‘Los Zand’. Voor kinderen speelt ze dit seizoen in het theater samen met Ann Ceurvels ‘De Giechelstraf’ van Roddy Doyle. Al 10 jaar is Andrea de gedreven ambassadrice van ‘Het Huis’, een neutrale bezoekruimte voor ouders, kinderen en grootouders. Ruim 20 jaar doet ze presentaties voor academische zittingen, bedrijfsfeesten, productlanceringen, sociaal geïnspireerde en andere evenementen, de medische sector enz.

Andrea Croonenberghs boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Andrea Croonenberghs.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Andrea Croonenberghs, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Andrea Croonenberghs en de eventuele overige kosten om een optreden van Andrea Croonenberghs mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Andrea Croonenberghs.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Andrea Croonenberghs. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Andrea Croonenberghs checken, een gratis optie plaatsen op Andrea Croonenberghs en de boeking(en) van Andrea Croonenberghs voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Andrea Croonenberghs, BOEKINGSBUREAU Andrea Croonenberghs, BOEKINGSBURO Andrea Croonenberghs, ENTERTAINMENTBUREAU Andrea Croonenberghs, ENTERTAINMENTBURO Andrea Croonenberghs, ARTIESTENBUREAU Andrea Croonenberghs, BOEKINGSKANTOOR Andrea Croonenberghs, IMPRESARIAAT Andrea Croonenberghs, MUZIEKBURO Andrea Croonenberghs, MUZIEKBUREAU Andrea Croonenberghs, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Andrea Croonenberghs, ARTIESTENBOEKINGSBURO Andrea Croonenberghs, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Andrea Croonenberghs.

 

Offerte Andrea Croonenberghs aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag