Allgau Power

Eigenschappen Allgau Power boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Allgau Power boeken?

Allgau Power boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Allgau Power.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Allgau Power.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Allgau Power ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Allgau Power plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Allgau Power

Extra informatie Allgau Power

Biografie Allgau Power
Bij onze Oosterburen is deze sensatie al lang bekend als topact bij de Oktoberfeesten in München, maar hier nog een goedbewaard geheim: Allgäu Power zorgt voor een uitgelaten feestsfeer en krijgt jong en oud aan het dansen en springen. Een echte Duitse party-knaller, met de beste oude én nieuwe wereldhits.

Dit vijfkoppige gezelschap kenmerkt zich door de meerstemmige zang en een formidabele podiumpresentatie. Allgäu Power verzorgt voor jullie een muzikale feestreis rond de wereld, startend in Duitsland met echte Allgäu Power-muziek. Als de stemming er lekker in zit, vertrek je voor muzikale trip langs onder andere Mallorca, Amerika en Engeland. Van Dirty Dancing tot The Rolling Stones, van Robbie Williams tot Queen. Van de hemel tot de hel, en terug tot grote feesthoogte!

Allgäu Power landt muzikaal weer in Duitsland en zal de tent dampend achterlaten met de beste Duitse partyhits en alpenrock.
Allgau Power boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Allgau Power boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Allgau Power.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Allgau Power, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Allgau Power en de eventuele overige kosten om een optreden van Allgau Power mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Allgau Power.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Allgau Power. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Allgau Power checken, een gratis optie plaatsen op Allgau Power en de boeking(en) van Allgau Power voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Allgau Power, BOEKINGSBUREAU Allgau Power, BOEKINGSBURO Allgau Power, ENTERTAINMENTBUREAU Allgau Power, ENTERTAINMENTBURO Allgau Power, ARTIESTENBUREAU Allgau Power, BOEKINGSKANTOOR Allgau Power, IMPRESARIAAT Allgau Power, MUZIEKBURO Allgau Power, MUZIEKBUREAU Allgau Power, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Allgau Power, ARTIESTENBOEKINGSBURO Allgau Power, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Allgau Power.

 

Offerte Allgau Power aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag