Alice Maywood

Eigenschappen Alice Maywood boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Alice Maywood boeken?

Alice Maywood boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Alice Maywood.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Alice Maywood.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Alice Maywood ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Alice Maywood plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Alice Maywood

Extra informatie Alice Maywood

Biografie Alice Maywood
De naam Maywood staat synoniem voor “Late at night” en “Mother how are you today”. Het latino geluid van “Rio” ligt nog vers in ieders geheugen.

Sprankelende hits zijn niet tijd gebonden: Hits blijven hits en de Maywood hits worden nog zeer vaak gedraaid of door andere artiesten vertolkt……….

Maywood trad op van Zweden tot in Zuid-Afrika en van Australië tot in Ecuador. Maywood was, en is nog steeds, over de gehele wereld bekend en geliefd. Talloze Maywood-fanclubs zijn nog altijd zeer actief. De debuut-single dateert uit 1979. De eerste albums ‘Maywood’, ‘Different Worlds’, ‘Beside You’ en ‘Colour my Rainbow’ waren goed voor goud en platina. Alice componeerde de melodieën en was de architect van Maywood.

Alice Maywood heeft daarom besloten de unieke Maywood-sound terug te laten keren. Als solo-zangeres tekent zij van nu af aan voor Maywood. Alice zal tijdens haar optredens in het land de grootste Maywood hits vertolken. Als ingetogen componiste in haar eigen studio en als sympathieke en sprankelende zangeres vertolkt zij nu solo de unieke Maywood sound. De schitterende teksten en de melodieuze melodieën zijn gebleven, de uitstraling is anders maar Maywood blijft Maywood.

 
Alice Maywood boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Alice Maywood boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Alice Maywood.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Alice Maywood, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Alice Maywood en de eventuele overige kosten om een optreden van Alice Maywood mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Alice Maywood.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Alice Maywood. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Alice Maywood checken, een gratis optie plaatsen op Alice Maywood en de boeking(en) van Alice Maywood voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Alice Maywood, BOEKINGSBUREAU Alice Maywood, BOEKINGSBURO Alice Maywood, ENTERTAINMENTBUREAU Alice Maywood, ENTERTAINMENTBURO Alice Maywood, ARTIESTENBUREAU Alice Maywood, BOEKINGSKANTOOR Alice Maywood, IMPRESARIAAT Alice Maywood, MUZIEKBURO Alice Maywood, MUZIEKBUREAU Alice Maywood, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Alice Maywood, ARTIESTENBOEKINGSBURO Alice Maywood, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Alice Maywood.

 

Offerte Alice Maywood aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag