Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Aicha Marghadi boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Aicha Marghadi boeken?

Aicha Marghadi boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Aicha Marghadi.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Aicha Marghadi.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Aicha Marghadi ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Aicha Marghadi plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Aicha Marghadi

Journaliste, programmamaakster, tv-presentatrice, dagvoorzitter en mediatrainer

Televisiekijkend Nederland kent Aicha Marghadi als een van de gezichten van NOS Studio Sport, waar Het Sportjournaal een onderdeel van is. Vanaf oktober 2010 combineerde zij haar presentatiewerk op de lokale Amsterdamse zender AT5, waar zij in 2005 begon op de sportredactie, met het werk bij de NOS alwaar zij sinds oktober 2011 fulltime Het Sportjournaal en overige uitzendingen van Studio Sport presenteert.

Radio, televisie, uiteenlopende evenementen

Naast haar werk voor televisie heeft Aicha ook op de radio de nodige ervaring opgedaan. Zo was zij o.a. op Amsterdam FM en Funx Radio te horen. In het land is Aicha Marghadi op uiteenlopende evenementen en bijeenkomsten in te zetten als presentator en dagvoorzitter. Zo heeft zij bijvoorbeeld de presentatie gedaan van Het Nieuwjaarsconcert 2010 in het Concertgebouw te Amsterdam, presenteerde ze het Rialto Filmfestival en trad zij als spreker op tijdens debatten van Woman Inc.

Dagvoorzitter, presentator of discussieleider

Aicha vindt het belangrijk diverse groepen uit de maatschappij te inspireren op zeer uiteenlopende gebieden en laat hen graag zien hoe ze het beste uit zichzelf kunnen halen. Zij heeft onder andere gepresenteerd bij de Amsterdam Business Awards (2013) en bij het afscheidsconcert van Job Cohen.

 

Aicha Marghadi boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Aicha Marghadi.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Aicha Marghadi, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Aicha Marghadi en de eventuele overige kosten om een optreden van Aicha Marghadi mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Aicha Marghadi.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Aicha Marghadi. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Aicha Marghadi checken, een gratis optie plaatsen op Aicha Marghadi en de boeking(en) van Aicha Marghadi voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Aicha Marghadi, BOEKINGSBUREAU Aicha Marghadi, BOEKINGSBURO Aicha Marghadi, ENTERTAINMENTBUREAU Aicha Marghadi, ENTERTAINMENTBURO Aicha Marghadi, ARTIESTENBUREAU Aicha Marghadi, BOEKINGSKANTOOR Aicha Marghadi, IMPRESARIAAT Aicha Marghadi, MUZIEKBURO Aicha Marghadi, MUZIEKBUREAU Aicha Marghadi, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Aicha Marghadi, ARTIESTENBOEKINGSBURO Aicha Marghadi, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Aicha Marghadi.

 

Offerte Aicha Marghadi aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag