A Silent Express

Eigenschappen A Silent Express boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

A Silent Express boeken?

A Silent Express boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van A Silent Express.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van A Silent Express.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van A Silent Express ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van A Silent Express plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie A Silent Express

A Silent Express is een Nederlandse popgroep die zich heeft laten inspireren door o.a. Duran Duran en Simple Minds. De groep bestaat uit frontman Rik Annema (zang/gitaar), Sanne Meems (drums) en de broers Dirk Sander Kooistra (basgitaar) en Henk Jan Kooistra (toetsen). Sinds de zomer van 2008 wordt fulltime gewerkt aan nieuw repertoire in een afgelegen loods in Friesland.
Naast het schrijven aan nieuwe nummers wordt er volop door Nederland getoerd in een oude ambulancebus. Van de Melkweg in Amsterdam naar de Tilburgse 013 en via de studio’s van 3FM richting het Groningse festival Eurosonic. Kilometers maken, daar gaat het bij A Silent Express om: zowel op de weg, op het podium als in de studio. Opgemerkt worden lijkt dan slechts een kwestie van tijd. Dat gebeurt dan ook in het najaar van 2009. Op uitnodiging van producer Holger Schwedt (Blof, Anouk, Van Velzen) bivakkeert de groep ieder weekend in zijn studio in Baarn. Al snel blijkt dat dit een gouden match is. In Maart 2010 is de interesse gewekt van muziekmaatschappij 8ball Music (Alain Clark, Miss Montreal, Bertolf). Nog geen maand later wordt er champagne gedronken tijdens de ondertekening van een volwaardig artiestencontract bij dit jonge, onafhankelijke label. Een reuzenstap die de weg naar serieus landelijk en buitenlands succes mogelijk moet maken voor deze band. De eerste single van A Silent Express krijgt de titel “Will I Be Around” mee en verschijnt begin mei 2010. De videoclip voor deze eerste radiosingle is onlangs geschoten met de in New York en Amsterdam woonachtige fotografe en regisseuse Stephanie Pistel (Duran Duran, The Black Eyed Peas, DJ Tiësto, Robbie Williams). Zij staat ook garant voor de waanzinnige nieuwe fotografie van de groep. Het debuutalbum van A Silent Express staat gepland voor het najaar van 2010.

A Silent Express boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van A Silent Express.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van A Silent Express, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van A Silent Express en de eventuele overige kosten om een optreden van A Silent Express mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van A Silent Express.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor A Silent Express. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van A Silent Express checken, een gratis optie plaatsen op A Silent Express en de boeking(en) van A Silent Express voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT A Silent Express, BOEKINGSBUREAU A Silent Express, BOEKINGSBURO A Silent Express, ENTERTAINMENTBUREAU A Silent Express, ENTERTAINMENTBURO A Silent Express, ARTIESTENBUREAU A Silent Express, BOEKINGSKANTOOR A Silent Express, IMPRESARIAAT A Silent Express, MUZIEKBURO A Silent Express, MUZIEKBUREAU A Silent Express, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU A Silent Express, ARTIESTENBOEKINGSBURO A Silent Express, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR A Silent Express.

 

Offerte A Silent Express aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag