young Rat Pack boeken

Eigenschappen Young Rat Pack boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Young Rat Pack boeken?

Young Rat Pack boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Young Rat Pack.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Young Rat Pack.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Young Rat Pack ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Young Rat Pack plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Young Rat Pack

Extra informatie Young Rat Pack

Biografie Young Rat Pack

Wie de naam Rat Pack hoort denkt onmiddellijk aan de gouden muzikale jaren 50 en 60 waarin Frank Sinatra, Dean Martin en Sammy Davis Jr de meest bekende versie van dit fenomeen was. Zij zongen destijds voornamelijk in grote shows Las Vegas hits als ‘Fly me to to the moon’, ‘Volare’, ‘Mr Bojangles’, ‘My kind of town’, ‘For once in my life’, ‘Thats amore’ en vele andere nu legendarische evergreens.

Knap en getalenteerd

Maar stel nou dat de Rat Pack vandaag nieuw leven ingeblazen zou worden met opnieuw drie knappe, zeer getalenteerde mannen. En naast deze klassiekers ook de populaire hits van nu gieten in een big band-jasje? Dan krijg je de Young Rat Pack.

Matthijs van der Meer (25), Merijn Oerlemans (20) en Guimar van der Weele (21) werden na een lange zoektocht gevonden en staan aan de start van een muzikaal avontuur als de Young Rat Pack. Ze beschikken niet alleen over het vermogen deze klassiekers met verve te brengen on stage, ze ademen ook de muziek en creativiteit van Frank, Sammy en Dean. Alhoewel de mannen ook wat hulp hebben gehad van de invloed van Robbie Williams en Michael Bublé.

Hits van Gaga en Mars

De mannen duiken binnenkort de studio in om hits van oa Lady Gaga, Britney Spears, Calvin Harris, Sia, Ed Sheeran, Bruno Mars om te bouwen tot een echte crooner die zowel de jeugd vlekkeloos kan meezingen maar ook bij de oudere generatie een belletje zal doen rinkelen en het bekende kwartje zal vallen.

Young Rat Pack boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wilt extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Young Rat Pack, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Young Rat Pack en de eventuele overige kosten om een optreden van Young Rat Pack mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Young Rat Pack.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Young Rat Pack. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Young Rat Pack checken, een gratis optie plaatsen op Young Rat Pack en de boeking(en) van Young Rat Pack voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Young Rat Pack aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag