Yoeri L Abee

Eigenschappen Yoeri L Abee boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Yoeri L Abee boeken?

Yoeri L Abee boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yoeri L Abee.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yoeri L Abee.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yoeri L Abee ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yoeri L Abee plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Yoeri L Abee

Biografie Yoeri L Abee
Yoeri l’Abée is geboren op 8 februari 1991 te Breda, en is nu woonachtig in Etten-Leur. Al vanaf zijn tweede is hij bezig met muziek, instrumenten en vermaakt hij op feestjes iedereen door idolen te playbacken. Zo deed hij op 10-jarige leeftijd mee aan de voorrondes van de playbackshow als Gradje Damen, en won deze voorrondes met glans. Yoeri mocht toen in het Chassé theater in Breda meedoen aan de grote playbackshow. Daar werd hij verdienstelijk derde.

De zangcarrière van Yoeri kwam in 2006 in een stroomversnelling. Zo kwam hij, via via, in contact met de tekstschrijver André Kooiman die voor Yoeri een eigen liedje heeft geschreven: ‘Op zoek naar de liefde’. Jurgen Hinten (NE producties) is verantwoordelijk voor het gehele arrangement. In mei 2008 mocht Yoeri bij Johan Hense van V.N.C. Producties een platencontract tekenen. Zijn eerste single werd toen uitgebracht!

Zondag 29 juni 2008 is een dag die Yoeri niet snel zal vergeten. Op deze dag mocht hij zijn single voor het eerst presenteren aan het grote publiek. Het café Hof van Holland in Etten-Leur was afgeladen met mensen en de recensies waren uitstekend. Het liedje was goed in de smaak gevallen. Hierna heeft Yoeri bij diverse radiostations in het gehele land zijn nummer gepromoot en treedt hij bij diverse gelegenheden op.

In juni 2009 heeft Yoeri zijn 2e single gepresenteerd . Anita (van de rapsodies)is verantwoordelijk voor zijn nummer “Mijn aller stoutste dromen”, en “Ik hou van jou alleen”. Laurens van Wessel is verantwoordelijk voor het arrangement.

In Mei 2010 kwam zijn 3e single uit. De A kant van zijn 3e single is geschreven door Jeff Weber(zoon van Marianne Weber) Honderdduizend sterren. De B kant is van Anita(van de rapsodies) en is een lekkere ballad, Zeg mij waarom, getiteld. De arrangementen komen wederom van Laurens van Wessel(studio 69, te Zegge).

In Juli 2011 komt Maria Maria uit. Als tweede track is gekozen voor een Video clip Een lekker zomerse plaat welke meteen blijft hangen. De arrangementen komen wederom van Laurens van Wessel(studio 69, te Zegge).

In Maart 2012 kwam zijn 5e single uit, Getiteld “Niemand Anders” Als 2e track werd wederom gekozen voor een videoclip. Deze single heeft hem diverse TV opnamens opgeleverd, in Nederland en België. Ook tekende Laurens van Wessel (studio 69, te Zegge) weer voor het arrangement.

Oktober 2012 kwam zijn 6e single uit, getiteld “Toen ik jou zag” Anita Christianen, Laurens van Wessel zijn verantwoordelijk voor de tekst en arrangement i.s.w VNC music.

Maandag 1 Juli 2013 werd Yoeri verrast door niemand minder dan Jannes, tijdens de kermis in Etten-Leur na zijn optreden van de SterrenonTour Roadshow. Hij reikte Yoeri zijn nieuwe single “Melanie” uit.

In September 2013 stond Yoeri als 1 van de 10 nieuwe talenten op het mooie podium van de Buma NL in Den Bosch.

In mei 2014 mocht Yoeri een platina award ontvangen van Emile Hartkamp voor zijn deelname met een song op het WK album “Sterren zingen voor oranje”

Februari 2014 kwam de 8e single uit…..Getiteld “Kies voor mij”, een stevig, swingend Popnummer…Dit arrangement is ingespeeld met alleen maar live instrumenten, en dat is ook wel te horen. Laurens van Wessel en William Lazeroms tekende dit keer voor tekst arrangement.

Februari 2015 kwam de laatste single “Keer op Keer” uit,(gepresenteerd op de Huishoudbeurs) Deze single werd uitgereikt door ferry Doedens (Lucas uit GTST)

Zaterdag 27 Juni 2015 is alweer de 10e single uitgekomen, getiteld “Het leven lacht mij toe” een vrolijk Zomers nummer! Geschreven en gearangeerd door Laurens van Wessel(studio 69) en Willem Lazeroms, wederom met live instrumenten!

Medio Februari 2016 is de singel “Je zit in mijn hoofd” uitgebracht wederom bij VNC music.
Yoeri L Abee boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Yoeri L Abee boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yoeri L Abee.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yoeri L Abee, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yoeri L Abee en de eventuele overige kosten om een optreden van Yoeri L Abee mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yoeri L Abee.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yoeri L Abee. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yoeri L Abee checken, een gratis optie plaatsen op Yoeri L Abee en de boeking(en) van Yoeri L Abee voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yoeri L Abee, BOEKINGSBUREAU Yoeri L Abee, BOEKINGSBURO Yoeri L Abee, ENTERTAINMENTBUREAU Yoeri L Abee, ENTERTAINMENTBURO Yoeri L Abee, ARTIESTENBUREAU Yoeri L Abee, BOEKINGSKANTOOR Yoeri L Abee, IMPRESARIAAT Yoeri L Abee, MUZIEKBURO Yoeri L Abee, MUZIEKBUREAU Yoeri L Abee, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yoeri L Abee, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yoeri L Abee, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yoeri L Abee.

 

Offerte Yoeri L Abee aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag