Yerry Rellum

Eigenschappen Yerry Rellum boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Yerry Rellum boeken?

Yerry Rellum boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Yerry Rellum.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Yerry Rellum.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Yerry Rellum ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Yerry Rellum plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Yerry Rellum

Extra informatie Yerry Rellum

Yerry is opgegroeid in Amsterdam en heeft altijd al affiniteit met muziek gehad. Rond zijn 17e is hij op zangles gegaan, maar Yerry heeft pas echt leren zingen bij het gospelkoor van Berget Lewis. Vanaf het jaar 2000 richt hij zich volledig op muziek. Hij is demo’s gaan maken en zong overal en nergens. Anderhalf jaar later is hij onder zijn artiestennaam Caprice naar Frankrijk afgereisd. Niet veel later tekende hij bij een Frans label. Hij trad veel op, bracht twee albums uit en stond zelfs twee keer op North Sea Jazz Festival! Ook in Nederland heeft hij al toffe dingen gedaan. Zo heeft hij samengewerkt met niemand minder dan Anouk en Mr. Probz.

Yerry Rellum boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Yerry Rellum.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Yerry Rellum, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Yerry Rellum en de eventuele overige kosten om een optreden van Yerry Rellum mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Yerry Rellum.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Yerry Rellum. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Yerry Rellum checken, een gratis optie plaatsen op Yerry Rellum en de boeking(en) van Yerry Rellum voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Yerry Rellum, BOEKINGSBUREAU Yerry Rellum, BOEKINGSBURO Yerry Rellum, ENTERTAINMENTBUREAU Yerry Rellum, ENTERTAINMENTBURO Yerry Rellum, ARTIESTENBUREAU Yerry Rellum, BOEKINGSKANTOOR Yerry Rellum, IMPRESARIAAT Yerry Rellum, MUZIEKBURO Yerry Rellum, MUZIEKBUREAU Yerry Rellum, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Yerry Rellum, ARTIESTENBOEKINGSBURO Yerry Rellum, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Yerry Rellum.

 

Offerte Yerry Rellum aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag