Voulez vous boeken

Eigenschappen Voulez Vous boeken

Prijs
Op aanvraag

Voulez Vous boeken?

Voulez Vous boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Voulez Vous.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Voulez Vous.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Voulez Vous ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Voulez Vous plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Voulez Vous

Extra informatie Voulez Vous

Al ruim 15 jaar de allerbeste bootleg ABBA-act van Nederland: VOULEZ VOUS.
Vier professionele zangers en zangeressen – bekend uit diverse grote musicals – laten alle grote hits van de Zweedse superband voorbij komen. Het optreden is kwalitatief bijzonder hoog en wordt gebracht met de nodige humor. Of het publiek nu jong of oud is, de dansvloer is direct gevuld!
De act van VOULEZ VOUS duurt circa 30 minuten en is bijzonder geschikt als (hoofd)act op een bedrijfsevenement, festival, maar ook bijvoorbeeld op uw huwelijksfeest of jubileum. Niemand zal bij het zien en horen van VOULEZ VOUS stil kunnen blijven zitten en dat hoeft ook niet, wat ons betreft…

VOULEZ VOUS boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van VOULEZ VOUS, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs en de eventuele overige kosten om een optreden mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van VOULEZ VOUS.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

Offerte Voulez Vous aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag