The Moonlights

Eigenschappen The Moonlights boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

The Moonlights boeken?

The Moonlights boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van The Moonlights.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van The Moonlights.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van The Moonlights ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van The Moonlights plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van The Moonlights

Extra informatie The Moonlights

Biografie The Moonlights
De zusjes Angelien Liebers( keyboard / accordeon / zang ) en Helen Liebers( gitaar / zang ) treden al op sinds hun 12e jaar, eerst voor familie, vrienden en bekenden later werd de kring steeds groter. Na enkele jaren komt Sascha Pouwels( drums / zang ) bij de zusjes terecht, en in 1990 besluiten vrienden en familie een fanclub op te richten voor het dan al zeer succes volle orkest The Moonlights. Deze fanclub heeft nu ruim 500 leden, en is nog steeds groeiende.

Toen er in 1993 een cassettebandje van The Moonlights bij producer Ad Kraamer terecht kwam ging ook voor hem een nieuwe wereld open, niet veel later stond het muzikale trio uit Groesbeek bij hem in studio voor de opname van hun eerste CD-Album: Donkerrode Rozen, na dit album kwam het tweede CD-Album: Blijf bij me , in 1996. In 1999 besluit Dino Music BV het CD-Album: Gelukkig zijn, op de markt te brengen in de serie Hit Expresse, het is een compilatie van de twee eerder verschenen CD’s.

In 2001 worden the Moonlights benaderd door mensen van de Limburgse platenmaatschappij Marlstone Rec. BV, met de vraag of er interesse bestaat voor de opname van een geheel nieuw CD-Album: Dromen komen uit, en dat product ligt enkele maanden later op de schappen van de CD shops. The Moonlights komen in de zomer van 2002 met de CD-single: Acropolis Adieu, ’n Griekse Hits Medley zoals de titel al doet vermoede. En in 2003 brengt het succes volle Groesbeekse trio The Moonlights hun vijfde CD-Album: Maar toen kwam jij, uit en wederom met enorm succes.

The Moonlights dat door hun veelzijdig repertoire muziek brengt voor jong en oud, geniet van elk optreden net zo veel als het publiek. Door hun enthousiasme en professionele inzet zijn zij een veelgevraagd orkest dat beschikt over een feilloos gevoel voor sfeer op elk soort feest.

Of het nu gaat om een Bruiloft, Dansavond, Bedrijfsfeest, Verjaardag of Kermis, orkest The Moonlights doet er alles aan om de avond te laten slagen voor uw gasten. En dat dit lukt getuigd het feit dat The Moonlights op sommige kermissen al reeds 15 jaar met succes op de zelfde locatie optreden. Het orkest kan door hun jaren lange ervaring het repertoire direct aanpassen voor uw gasten.

The Moonlights stonden al op veel podia in binnen en buitenland (Duitsland,België,en Spanje) met grote artiesten als; Frans Bauer, Toni Willé (ex-pussycat), De Havenzangers, Corry Konings, Diane, Benny Neyman, Frank Galan, Marianne Weber, Willeke Alberti, etc. etc.

Het unieke stemgeluid van Angelien, Helen en Sascha komt zeker tot zij recht bij de liefhebber van het Nederlands taliglied of de liefhebber van de Duitse schlager, maar ook nummers van Bon Jovi, Meat loaf, Rolling Stones, Robbie Williams, enz. staan in het repertoire van The Moonlights. The Moonlights staan al sinds 1993 regelmatig in de diverse hitlijsten, en zijn zij regelmatig te gast bij verschillende Radio en Televisie programma’s.

 Kortom, een avondvullend optreden verzorgd door orkest

The Moonlights is zeker de moeite waard, na het optreden kunt u en uw gasten terug kijken op een muzikaal zéér geslaagde avond.

Orkest The Moonlights,

De juiste muziek voor elk FEEST !!
The Moonlights boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

The Moonlights boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van The Moonlights.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van The Moonlights, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van The Moonlights en de eventuele overige kosten om een optreden van The Moonlights mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van The Moonlights.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor The Moonlights. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van The Moonlights checken, een gratis optie plaatsen op The Moonlights en de boeking(en) van The Moonlights voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT The Moonlights, BOEKINGSBUREAU The Moonlights, BOEKINGSBURO The Moonlights, ENTERTAINMENTBUREAU The Moonlights, ENTERTAINMENTBURO The Moonlights, ARTIESTENBUREAU The Moonlights, BOEKINGSKANTOOR The Moonlights, IMPRESARIAAT The Moonlights, MUZIEKBURO The Moonlights, MUZIEKBUREAU The Moonlights, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU The Moonlights, ARTIESTENBOEKINGSBURO The Moonlights, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR The Moonlights.

 

Offerte The Moonlights aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag