Snap

Eigenschappen Snap boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Snap boeken?

Snap boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Snap.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Snap.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Snap ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Snap plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Snap

Extra informatie Snap

Biografie Snap
Snap is een van de bekendste internationale Duitse popacts allertijden. Met hun dancefloor-anthem “The Power”, werd de naam Snap in een keer een synoniem voor hoge kwaliteit dancemuziek. Het opeenvolgende succes van de singles “Oops Up”, “Cult of Snap” en “Mary had a little boy” versterkte deze naam alleen maar.

Snap is een dance act die constant met nieuwe ideen en een nieuwe sound kwam. Hun debutalbum “World power”, is een van de weinige megasellers in de dancemuziek. Het tweede album (“The Madman’s return”) werd wederom een mega-succes, de mega nummer-1 hit “Rhythm is a dancer” en “Exterminate” en “Do you see the light” staan hierop. Diverse hitsingles volgden, zoals “Welcome to tomorrow”, “The First ,The Last, Eternity”, “The world is in my hands”.

Wie of wat Snap echt is, blijft voor de buitenwereld onbekend. De twee producers uit Frankfurt, Michael Muenzing en Luca Anzilotti, hebben in het verleden vele pseudoniemen gebruikt, waardoor het mysterie in stand bleef. Het gezicht van Snap is natuurlijk de donkere rapper Turbo B. Hij is constant bij de groep gebleven, in tegenstelling tot de zangeressen die hem door de jaren heen vergezelden.

Er worden sinds 2002 officiele remixen gemaakt van Snap-nummers. Het grootste succes is de remix van “Rhythm is a dancer”. Hierin zitten samples uit klassiekers als “Jason Nevins vs RUN DMC – It’s like that” en “The Goodmen – Give it up” in verwerkt, wat een zeer succesvol resultaat oplevert. De single vloog in Duitsland direct naar de toppositie van de hitlijsten.

SNAP is back!

Snap boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Snap boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Snap.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Snap, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Snap en de eventuele overige kosten om een optreden van Snap mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Snap.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Snap. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Snap checken, een gratis optie plaatsen op Snap en de boeking(en) van Snap voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Snap, BOEKINGSBUREAU Snap, BOEKINGSBURO Snap, ENTERTAINMENTBUREAU Snap, ENTERTAINMENTBURO Snap, ARTIESTENBUREAU Snap, BOEKINGSKANTOOR Snap, IMPRESARIAAT Snap, MUZIEKBURO Snap, MUZIEKBUREAU Snap, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Snap, ARTIESTENBOEKINGSBURO Snap, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Snap.

 

Offerte Snap aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag