Sander Lantinga

Eigenschappen Sander Lantinga boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg

Sander Lantinga boeken?

Sander Lantinga boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sander Lantinga.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sander Lantinga.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sander Lantinga ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sander Lantinga plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sander Lantinga

Er zijn maar weinig mensen met een cv als dat van Sander Lantinga: honderden uren live televisie en radio, een Gouden RadioRing, een wereldberoemde naaktloop-actie op Wimbledon en iets met een cultband. Welkom in de wondere wereld van Sander.
Gekocht bij Albert HeijnSander Lantinga wordt geboren op 27 september 1976 in Berkhout. Na vele omzwervingen en verhuizingen belandt Sander samen met zijn ouders in Biddinghuizen. Daar begint zijn liefde voor muziek. Hij gaat aan de slag als DJ op schoolfeesten en richt een band op met de illustere naam ‘Gekocht bij Albert Heijn’.
Summer of LoveSander doorloopt de HAVO en probeert daarna een jaar HEAO, maar dat is niks voor hem. Het wordt uiteindelijk Audiovisuele Journalistiek in Zwolle. Na een stage bij MTV wordt Sander aangenomen bij de muziekzender. Hij begint als redacteur en is al gauw op tv te zien als die-VJ-met-die-zak-over-zijn-hoofd. Voor MTV Summer of Love reist Sander (zonder zak) de hele wereld over.
SuperSanderIn september 2004 maakt Sander de overstap van MTV naar de NPS op 3FM, waar hij dagelijks de Sandersjow presenteert. In 2005 krijgt hij een Marconi award voor aanstormend radiotalent. Een jaar later komt hij naar BNN, waar hij verschillende programma’s op radio en televisie presenteert. Hij was te zien als SuperSander in BNN University, als presentator van de seksperimenten bij Spuiten en Slikken en als presentator van Top of the Pops. Samen met zijn BNN-maatje Sophie Hilbrand presenteerde hij Kebab TV, live vanuit een kebabtent in Scheveningen. In 2006 liet hij zich samen met Chiel en Gerard vijf dagen opsluiten in Het Glazen Huis van 3FM om geld in te zamelen voor het Rode Kruis.
De Coen en SandershowOp de radio presenteerde Sander samen met zijn maatje Coen op vrijdagavond Lantinga & Swijnenberg en heeft hij een rubriek in het 3FM-programma Wout! Sinds september 2006 heeft hij samen met Coen zijn eigen radioprogramma op 3FM, De Coen en Sandershow. Drie uur vol met muziek, nieuws, bijna nieuws, bekende gasten, praatje plaatje en het rrrequest-rad. In 2008 won het duo met deze show de Gouden Radio Ring. Daarnaast is Sander sinds 2007 host van Neerlands meest hilarische popquiz Doe Maar Normaal en haalt hij zijn adrenalineshots bij Try Before You Die. Voor dit laatste programma deed Sander in 2008 onder andere een illegale basejump van een brug in Frankrijk.
DruktemakerDat je jezelf en anderen flink voor lul kunt zetten bij BNN’s Ranking the Stars wist Sander al. Hij zat namelijk al eens in het panel bij Paul de leeuw. In 2009 was het aan hem de beurt om samen met Sophie van de BN’ers antwoord te krijgen op de meest pikante vragen. Als duo stonden ze achter de presentatiedesk om de mannelijke en vrouwelijke sterren elkaar eens flink te waarheid voor te schotelen. Tegelijkertijd ging Sander voor het programma VOC langs de deuren om mensen live te spammen en presenteerde hij met zijn maatje Coen de zoektocht naar een nieuwe leadzanger van DI-RECT in het programma Wie Is DI-RECT?. Hoezo, een druktemaker?
 
 

Sander Lantinga boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sander Lantinga.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sander Lantinga, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sander Lantinga en de eventuele overige kosten om een optreden van Sander Lantinga mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sander Lantinga.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sander Lantinga. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sander Lantinga checken, een gratis optie plaatsen op Sander Lantinga en de boeking(en) van Sander Lantinga voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sander Lantinga, BOEKINGSBUREAU Sander Lantinga, BOEKINGSBURO Sander Lantinga, ENTERTAINMENTBUREAU Sander Lantinga, ENTERTAINMENTBURO Sander Lantinga, ARTIESTENBUREAU Sander Lantinga, BOEKINGSKANTOOR Sander Lantinga, IMPRESARIAAT Sander Lantinga, MUZIEKBURO Sander Lantinga, MUZIEKBUREAU Sander Lantinga, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sander Lantinga, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sander Lantinga, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sander Lantinga.

 

Offerte Sander Lantinga aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag