Sam Kramer

Eigenschappen Sam Kramer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Exclusief

Sam Kramer boeken?

Sam Kramer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Sam Kramer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Sam Kramer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Sam Kramer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Sam Kramer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Sam Kramer

Biografie Sam Kramer/ U2 Bono imitator
Sam Kramer, met een gerust hart gezegd, de enige persoon in Nederland  – en wellicht ver daarbuiten – die zijn imitatie van rockster Bono (U2) zó goed uitvoert, dat zelfs de meest fanatieke U2 fan met zijn mond openstaat van verbazing! Qua kleding en uiterlijk zijn kosten nog moeite gespaard en eenmaal beland op het podium doet zijn Bono-stem en charismatische performance de rest. In deze opzwepende en energieke live-act overlaadt hij iedere toeschouwer in een paar seconden met een enorme dosis energie en verbazing. Je ziet opeens je partner, medestudent of collega ontwaken en vol overgave meezingen met de meest bekende hits van U2. Het volgende moment ontdek je dat je zelf op het podium staat en danst met Bono himself…

Van oude nummers als “Pride (in the name of love)” neemt hij het publiek mee via hits als “Desire” en “One” naar de hedendaagse songs als “Elevation” en “Vertigo”. Velen zullen het verschil met de echte Bono niet eens merken en moeten terugvallen op hun gezonde verstand dat het Bono zelf niet kán zijn.

Laat je verrassen door deze rockster die je in 30 minuten een ervaring geeft die je nooit meer zult vergeten!

U2 unplugged

Bono look-alike Sam Kramer introduceert tijdens deze combinatie-act (deels tape, deels live) de look-alike van U2 gitarist The Edge die opeens met zijn gitaar het podium komt oplopen. Vanaf dat moment waant u zichzelf in een intiem akoestisch liveconcert van U2 waarbij mondharmonica en gitaardelay niet ontbreken…

Sam Kramer/ U2 Bono imitator boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Sam Kramer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Sam Kramer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Sam Kramer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Sam Kramer en de eventuele overige kosten om een optreden van Sam Kramer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Sam Kramer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Sam Kramer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Sam Kramer checken, een gratis optie plaatsen op Sam Kramer en de boeking(en) van Sam Kramer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Sam Kramer, BOEKINGSBUREAU Sam Kramer, BOEKINGSBURO Sam Kramer, ENTERTAINMENTBUREAU Sam Kramer, ENTERTAINMENTBURO Sam Kramer, ARTIESTENBUREAU Sam Kramer, BOEKINGSKANTOOR Sam Kramer, IMPRESARIAAT Sam Kramer, MUZIEKBURO Sam Kramer, MUZIEKBUREAU Sam Kramer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Sam Kramer, ARTIESTENBOEKINGSBURO Sam Kramer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Sam Kramer.

Offerte Sam Kramer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag