Rudy de Wit

Eigenschappen Rudy de Wit boeken

Prijs
v.a. 995
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 350 p.

Rudy de Wit boeken?

Rudy de Wit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rudy de Wit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rudy de Wit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rudy de Wit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rudy de Wit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rudy de Wit

Extra informatie Rudy de Wit

In 1999 richt hij samen met vier college patissiers het Nederlandse Patisserie Team op ter promotie van de bakkerijkbranche zowel nationaal als internationaal. Vanaf 2000 neemt Rudolph regelmatig zitting in de jury van de tweejaarlijkse World Pastry Team Championships in de USA. Daarnaast kookt hij regelmatig op internationale foodevents in de gehele wereld.

Rudy de Wit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rudy de Wit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rudy de Wit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rudy de Wit en de eventuele overige kosten om een optreden van Rudy de Wit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rudy de Wit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rudy de Wit. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rudy de Wit checken, een gratis optie plaatsen op Rudy de Wit en de boeking(en) van Rudy de Wit voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rudy de Wit, BOEKINGSBUREAU Rudy de Wit, BOEKINGSBURO Rudy de Wit, ENTERTAINMENTBUREAU Rudy de Wit, ENTERTAINMENTBURO Rudy de Wit, ARTIESTENBUREAU Rudy de Wit, BOEKINGSKANTOOR Rudy de Wit, IMPRESARIAAT Rudy de Wit, MUZIEKBURO Rudy de Wit, MUZIEKBUREAU Rudy de Wit, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rudy de Wit, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rudy de Wit, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rudy de Wit.

 

Offerte Rudy de Wit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag