Danny Lit

Eigenschappen Danny Lit boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Danny Lit boeken?

Danny Lit boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Danny Lit.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Danny Lit.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Danny Lit ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Danny Lit plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Danny Lit

Extra informatie Danny Lit

Biografie Danny Lit
Op 15 april 1978 zag Danny Lit voor het eerst het daglicht. Opgroeiende in een zeer muzikale familie, ontdekte Danny in zijn vierde levensjaar de mondharmonica. Met zijn vader en oom als leermeester, groeiden zijn harmonica-oefeningen uit tot kleine optredens in de buurt. Vanaf dit moment ging muziek een steeds grotere rol spelen in zijn leven.

Meer muzikale talenten werden ontdekt toen Danny als tiener lid werd van een band. Zijn stem had zodanige impact dat Danny er een nieuwe hobby in vond: zingen. Zijn gevoel voor muziek zorgde ervoor dat de jonge zanger op zijn melodieën feilloos een tweede stem wist te bedenken, iets wat hem in de eerste periode dus het meest heeft bezig gehouden.

Na een succesvolle deelname aan een talentenjacht wist Danny al dat zingen een groot deel van zijn leven zou gaan uitmaken. Hij gaat aan het werk als zingende barkeeper in Almere en al snel wordt hij een spraakmakende factor in zijn woonplaats. Niet lang daarna ontmoet de barkeeper tijdens werktijd Jeroen, een collega uit dezelfde stad, die zich voornamelijk bezig houdt met het produceren van muziek. Beiden ontdekken in elkaar een aanvulling op elkaars werk, wat al snel uit groeit tot leuke, gezellige meezing covers in het Almeerse uitgaansleven.

De platen worden al spoedig gedraaid in omstreken en zijn boekingspercentage stijgt.

Op vrijdag 3 augustus 2007 vindt de eerste cd-presentatie van Danny plaats in zijn Almeerse stamkroeg Cheers. De singel Maak Me gek is vanaf dat moment overal in de winkels te verkrijgen. De productie van zijn nummers groeit aanzienlijk, iets wat ervoor zorgt dat Danny altijd wat verrassends op zijn repertoire heeft staan.

In 2008 komt er ook een tekstschrijver bij (Rolf Polder) waardoor zij naast de partyhouse nog een weg inslaan en eigen producties maken. Dit blijkt een goeie formule te zijn want naast het uptempo repertoire blijkt vooral dat Danny zijn stem uitermate geschikt is voor gevoelige Ballads. Het nummer “Ik weet niet waarom” maakt daardoor ook bij iedereen een diepe indruk en de videoclip wordt veel aangevraagd op TV Oranje, wat resulteert in een 32ste plaats in de Top 1000 van de “verzoek parade”.

2008 2009 zijn vooral jaren waarin Danny het steeds drukker krijgt met optredens en zijn naam steeds vaker voorkomt op de grote Festivals en Evenementen zoals : het Bevrijdingsfestival, de Party Awards, Heineken Music Hall, de Apres Ski Safari Party, Feest Week Aalsmeer en de Nacht van Brabant in 2008 2009.

Ondanks de drukte werd er achter de schermen hard gewerkt aan zijn album.Op 23 Oktober was het dan eindelijk zover en is de CD Presentatie van zijn album met de Titel “Ik weet niet waarom” een feit. Volgens Danny was het ook wel tijd geworden voor een album want er was al aardig wat vraag naar. Danny is samen met z’n team 4 jaar lang bezig geweest om het album compleet te maken. Er staan dan ook 17 nummers op in 3 soorten muziekstijlen. Op dit moment lopen verschillende nieuwe producties lekker door dus binnenkort kunnen jullie nog veel meer nieuws verwachten.

In Januari van 2010 is Danny aangesloten bij de act “cooldown café”. gelukkig zijn ze eigen optredens en die van cooldown café goed te combineren.
Danny Lit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Danny Lit boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Danny Lit.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Danny Lit, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Danny Lit en de eventuele overige kosten om een optreden van Danny Lit mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Danny Lit.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Danny Lit. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Danny Lit checken, een gratis optie plaatsen op Danny Lit en de boeking(en) van Danny Lit voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Danny Lit, BOEKINGSBUREAU Danny Lit, BOEKINGSBURO Danny Lit, ENTERTAINMENTBUREAU Danny Lit, ENTERTAINMENTBURO Danny Lit, ARTIESTENBUREAU Danny Lit, BOEKINGSKANTOOR Danny Lit, IMPRESARIAAT Danny Lit, MUZIEKBURO Danny Lit, MUZIEKBUREAU Danny Lit, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Danny Lit, ARTIESTENBOEKINGSBURO Danny Lit, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Danny Lit.

 

Offerte Danny Lit aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag