Eigenschappen Robert Eckhardt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Robert Eckhardt boeken?

Robert Eckhardt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Eckhardt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert Eckhardt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert Eckhardt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert Eckhardt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Robert Eckhardt

Eén van de meest ervaren bergbeklimmers van Nederland

Robert Eckhardt is één van de meest ervaren klimmers in Nederland. Hij stond op bijna 1000 bergtoppen, waaronder 65 vierduizenders in de Alpen, 16 vijfduizenders en 12 zesduizenders. Hij is een echte allrounder met het accent op het grote alpinisme en expedities. Een hoogtepunt in de Himalaya was de beklimming van de Ama Dablam (6856 m), die wel ‘de mooiste berg van de wereld’ genoemd wordt – als eerste Nederlander. In het Canon van de Nederlandse Bergsport staat Robert op de shortlist (14 klimmers) van Nederlandse alpinisten met aansprekende prestaties.

Robert Eckhardt geeft al meer dan dertig jaar lezingen. Zo maakte hij een aantal presentaties over veranderingsprocessen en hoe je daarmee omgaat. Eén daarvan was ter gelegenheid van de fusie van Akzo en Nobel. Hij gaf toen voor de internationale top van beide bedrijven een lezing, hoe je als klimmer anticipeert op gevaren en voortdurende veranderingen tijdens een beklimming. Bergbeklimmen als metafoor voor het proces waarin een bedrijf terechtkomt. Een dergelijke presentatie gaf hij ook bij de verzelfstandiging van het ABP en bij het energiebedrijf EWR te Leiden.

In zijn huidige lezingen kunt u horen wat hem drijft en hoe zijn verhouding met de natuur is. Hij zegt daar over: “Vanzelfsprekend kom ik dan bij actuele thema’s uit, zoals eigen verantwoordelijkheid en het feit dat de huidige samenleving het nemen van risico’s niet meer accepteert. Bij dat laatste thema ga ik een onderwerp als de dood in de bergen niet uit de weg. En weet je wat nu zo interessant is? Ik laat zien dat er ‘vlakbij’ – in de Alpen – nog grote avonturen te beleven zijn, waarbij je in volkomen autonomie nog helemaal verantwoordelijk bent voor jezelf.”

Omdat Robert ook vertelt over zijn opvattingen over het alpinisme en een omvangrijke kennis heeft van de geschiedenis daarvan, geven ze een mooi tijdsbeeld van meer dan 40 jaar alpinisme.

Zijn lezingen over Nepal gaan niet alleen over Himalaya-toppen, maar ook over de onzekere toekomst van bergvolkeren, die tot voor kort in de ‘middeleeuwen’ leefden, maar nu geconfronteerd worden met de veel te snel oprukkende moderniteit. Over dit onderwerp schreef Robert recent een artikel voor Bergen Magazine.

Robert gaf lezingen in onder meer de Singer Concertzaal te Laren, de Prins Willem Alexanderzaal van het Congrescentrum Den Haag, het Museon Den Haag en in Pontresina (Zwitserland). Zijn presentaties zijn een mix van prachtige fotografie, video, geluid en sfeervolle muziek. Hierdoor wordt het verhaal zó realistisch dat je er als het ware bij bent en wordt meegenomen op avontuur. Uiteraard vertelt hij zelf over zijn ervaringen, wat zijn lezingen heel persoonlijk maakt. Hij projecteert in HDAV-kwaliteit – beeld en geluid op zeer hoog niveau.

Eén van zijn presentaties won op een ‘Nationaal klankdiafestival’ de eerste prijs voor de beste fotografie en de eerste prijs voor de beste audio-visule productie. Diezelfde presentatie ontving de eerste prijs op het CIMES (Concours Internationale du Meilleur Enregistrement Sonore) in Parijs.

 

Robert Eckhardt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robert Eckhardt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert Eckhardt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robert Eckhardt en de eventuele overige kosten om een optreden van Robert Eckhardt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert Eckhardt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robert Eckhardt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robert Eckhardt checken, een gratis optie plaatsen op Robert Eckhardt en de boeking(en) van Robert Eckhardt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Robert Eckhardt, BOEKINGSBUREAU Robert Eckhardt, BOEKINGSBURO Robert Eckhardt, ENTERTAINMENTBUREAU Robert Eckhardt, ENTERTAINMENTBURO Robert Eckhardt, ARTIESTENBUREAU Robert Eckhardt, BOEKINGSKANTOOR Robert Eckhardt, IMPRESARIAAT Robert Eckhardt, MUZIEKBURO Robert Eckhardt, MUZIEKBUREAU Robert Eckhardt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Robert Eckhardt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Robert Eckhardt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Robert Eckhardt.

 

Offerte Robert Eckhardt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag