Eigenschappen Robert Blom boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Robert Blom boeken?

Robert Blom boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Robert Blom.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Robert Blom.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Robert Blom ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Robert Blom plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Robert Blom

Ondernemerschap in Nederland

Robert J. Blom mag zich met recht specialist noemen op de vele terreinen van het MKB ondernemerschap. Van zijn hand verschenen 80 boeken waarin hij op een toegankelijke wijze ingaat op bedrijfseconomische aspecten, bijvoorbeeld het starten van een bedrijf, de oorzaken van bedrijfscrisis en faillissement, de leidinggevende functionaris in het MKB bedrijf, debiteurenbeheer in Nederland, de vrouwelijke ondernemer enz.

Zijn boeken worden veelvuldig besproken op radio en TV, alsmede door de schrijvende media en vormen niet alleen boeiende tijdbeelden maar zijn vooral praktisch gericht en bevatten vele aanwijzingen en nuttige tips ten behoeve van een doelmatiger ondernemerschap met oog voor de vele valkuilen en bedrijfsrisico’s. Regelmatig treedt Blom als deskundige op in radio- en TV programma’s als NOVA, Buitenhof, Ontbijt-TV, RTL-Z en verstrekt hij commentaar in nieuwsuitzendingen.

Bekende informatieve boeken van Blom zijn:

‘De Leidraad Startende Ondernemer’

‘De Zelftest voor Startende Ondernemers’

‘Het Handboek MKB’

‘De Kleine Ondernemers Bibliotheek’

‘Verkopen met méér Succes’

‘Haal meer Winst uit uw Bedrijf’

Van zijn onderzoeksboeken zijn vooral bekend:

 

‘Failliet in de Praktijk’

‘Zakenvrouwen – Vrouwenzaken’

‘De Manager in Beeld’

‘MKB in Bedrijf’

‘Zicht op Debiteuren’

Met zijn werk levert Robert Blom belangrijke bijdragen die de gevestigde én de startende ondernemer de weg wijzen naar betere overlevingskansen in deze afgekoelde economie.

Zijn boeiende no-nonsense presentaties zetten ondernemers op het juiste spoor en leveren een aandeel aan (bij-)scholing van starters en langer gevestigde ondernemers. In zijn presentaties geeft hij aan hoe een bedrijf met grotere kansen op succes kan worden opgericht, hoe het faillissement kan worden voorkomen, hoe op simpele wijze kosten kunnen worden bespaard ten gunste van een beter netto winstcijfer en hoe de MKB ondernemer op een adequate wijze kan omgaan met zijn of haar debiteuren.

Robert Blom prikkelt de toehoorders, daagt hen op een vriendelijke manier uit en behandelt in kort en bondig bestek tal van actuele aspecten van het ondernemerschap.

Als bekend debater in het Tv-programma ‘Het Lagerhuis’ nam Blom 75 maal deel aan de debatten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Naast de tientallen boeken en honderden artikelen van eigen hand, is Robert Blom een bekend en veel gevraagd commentator en adviseur.

Robert Blom boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Robert Blom.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Robert Blom, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Robert Blom en de eventuele overige kosten om een optreden van Robert Blom mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Robert Blom.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Robert Blom. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Robert Blom checken, een gratis optie plaatsen op Robert Blom en de boeking(en) van Robert Blom voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Robert Blom, BOEKINGSBUREAU Robert Blom, BOEKINGSBURO Robert Blom, ENTERTAINMENTBUREAU Robert Blom, ENTERTAINMENTBURO Robert Blom, ARTIESTENBUREAU Robert Blom, BOEKINGSKANTOOR Robert Blom, IMPRESARIAAT Robert Blom, MUZIEKBURO Robert Blom, MUZIEKBUREAU Robert Blom, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Robert Blom, ARTIESTENBOEKINGSBURO Robert Blom, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Robert Blom.

 

Offerte Robert Blom aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag