Rob Geus

Eigenschappen Rob Geus boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rob Geus boeken?

Rob Geus boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Geus.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rob Geus.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rob Geus ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Geus plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rob Geus

Smaakpolitie!

Rob Geus kent u als gezicht en uitvoerder van `De Smaakpolitie’. Wekelijks weet hij miljoenen kijkers aan de buis te kluisteren met het smaak- makende en -krakende SBS TV programma. In het goed bekeken programma is Rob Geus beëdigd keurmeester die de kwaliteit van de Nederlandse horeca streng in de gaten houdt. Rob is streng, strikt en allergisch voor onhygiënische toestanden. Robs bekendste uitspraak “daar word ik (niet) vrolijk van” is steeds vaker te horen in Nederland. Ook is hij inmiddels in ‘Red mijn Vakantie’ een van de twee mensen die voor velen hun vakantie gaat redden.

Rob is van huis uit chefkok en keurmeester en vanuit deze basis benaderd hij ook alles wat hij doet: het moet smaakvol zijn, maar zeker ook hygiënisch! Hij is op de hoogte van de laatste wetten en richtlijnen op dit gebied (HACCP).

Bovenal is hij iemand die dingen heel tastbaar kan uitleggen en op die wijze kan hij uw restaurant keuren, uw personeel motiveren of juist een luchtige kookdemonstratie kan geven bij u op locatie. De mogelijkheden zijn legio, als het binnen het kopje ‘Horeca en Hygiëne’ valt is Rob Geus uw man! Presentaties van Rob Geus zijn altijd maatwerk.

Rob Geus boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rob Geus, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rob Geus en de eventuele overige kosten om een optreden van Rob Geus mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rob Geus.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Rob Geus aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag