Eigenschappen drs. Andrea Wiegman boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Andrea Wiegman boeken?

drs. Andrea Wiegman boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Andrea Wiegman.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Andrea Wiegman.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Andrea Wiegman ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Andrea Wiegman plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Andrea Wiegman

Trend Onderzoeker & Trend Forecaster

Andrea Wiegman (1973) is historicus en sinds 1997 werkzaam als trend onderzoeker en trend forecaster. Ze is oprichter van het magazine Eye. Zicht op Trends (1997) geweest en later van Second SIght (2008), het platform waar trendonderzoekers en forecasters hun visie op de toekomst delen. Nationaal en internationaal is Andrea een netwerker die continu onderzoek doet naar de tijdgeest. Ze geeft diverse media uit, organiseert bijeenkomsten en de jaarlijkse TWOTY Awards. Andrea zelf heeft interesse in opkomende levensstijlen (mode, design, food en leven algemeen), verhalen van de tijd en onderzoekt wat deze verhalen betekenen voor de tijd waarin we leven. Als historicus is ze niet alleen met de toekomst bezig, maar ook met het verleden en het ‘nu’. Ze is daardoor in staat om langere lijnen te trekken, diepere verbanden te zien en de tendens van de tijdgeest te onderbouwen.

“De wereld is niet plat”, aldus Andrea!

drs. Andrea Wiegman boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Andrea Wiegman.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Andrea Wiegman, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Andrea Wiegman en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Andrea Wiegman mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Andrea Wiegman.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Andrea Wiegman. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Andrea Wiegman checken, een gratis optie plaatsen op drs. Andrea Wiegman en de boeking(en) van drs. Andrea Wiegman voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Andrea Wiegman, BOEKINGSBUREAU drs. Andrea Wiegman, BOEKINGSBURO drs. Andrea Wiegman, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Andrea Wiegman, ENTERTAINMENTBURO drs. Andrea Wiegman, ARTIESTENBUREAU drs. Andrea Wiegman, BOEKINGSKANTOOR drs. Andrea Wiegman, IMPRESARIAAT drs. Andrea Wiegman, MUZIEKBURO drs. Andrea Wiegman, MUZIEKBUREAU drs. Andrea Wiegman, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Andrea Wiegman, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Andrea Wiegman, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Andrea Wiegman.

Offerte drs. Andrea Wiegman aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag