Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Dreamfactory boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Dreamfactory boeken?

Dreamfactory boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Dreamfactory.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Dreamfactory.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Dreamfactory ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Dreamfactory plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Dreamfactory

Specialisten op het gebied van verkopen via de uitvoerende professional

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os zijn specialist op het gebied van verkopen via de uitvoerende professional. Ingenieurs, adviseurs, juristen, consultants, allemaal hebben ze een uitstekende uitgangspositie om opdrachten te verwerven. En toch willen veel inhoudsdeskundigen er niet aan. Verkopen staat niet hoog in aanzien, en laag op de prioriteitenlijst van veel inhoudelijke professionals, terwijl ze wel graag klanten helpen.

Jan Willem van den Brink en Maarten van Os zijn gespecialiseerd in het motiveren, begeleiden en opleiden van inhoudelijk sterke professionals  bij het onderwerp: opdrachtgevers vinden en opdrachtgevers (tevreden) houden. Ze schreven over dit onderwerp de evergreen  “Opdrachtgever Gezocht – acquireren als onderdeel van je werk”. Ze leren inhoudsdeskundigen een actieve rol in het salesproces te spelen. En zetten koudwatervrees om in enthousiasme voor dit steeds belangrijker onderdeel van het werk van professionals. Voor een onvergetelijk presentatie die zichzelf terug gaat verdienen.

Hun workshops en lezingen zijn interactief, en de deelnemers geven als feedback dat de bijeenkomst zowel inspirerend als zeer nuchter en praktisch is. Zodat mensen er direct mee aan de slag gaan. De meeste sprekers hebben een solo optreden. Jan Willem en Maarten houden een duo presentatie, voor nog meer vaart, humor, interactiviteit en effect. En uiteraard zijn ze ook als solist uitstekend in staat om groepen professionals commercieel in beweging te krijgen.

Jan Willem van den Brink is bedrijfskundige. De eerste tien jaar van zijn werkende leven heeft hij veel ervaring opgedaan als adviseur en manager. Het lukte hem behoorlijk goed om zich ver te houden van opdrachten verwerven. In 2000 besloot hij als zelfstandige datgene te gaan doen waar zijn hart sneller van gaat kloppen: de persoonlijke groei van mens en (daardoor) organisaties stimuleren. Een van zijn eerste klanten vroeg of hij professionals wilde leren om zelf opdrachten te verwerven, op een andere manier dan via klassieke “harde sales”, want daar kregen die professionals pukkeltjes van.

Hij ontdekte dat professionals leren verkopen heel anders werkt dan verkopers leren verkopen. Hij mocht in tientallen organisaties helpen om consultants te betrekken bij het commerciële proces. En hij kent als geen ander de valkuilen en succesfactoren daarbij.

Maarten van Os wilde van jongs af aan al ondernemer zijn, en dat is gelukt. Tijdens zijn studie had hij al een klusbedrijfje. Later leidde hij samen met zijn broer Diederik een technisch productiebedrijf. Vervolgens ontdekte Maarten dat hij het omgaan met mensen, zoals het adviseren van klanten en het coachen van medewerkers, nog leuker vond. Hij maakte daarom overstap naar interimmanager en trainer.

De afgelopen jaren heeft hij honderden consultants, advocaten, architecten, onderwijskundigen, trainers, interimmanagers en andere specialisten geholpen om opdrachtgevers te vinden.

Maarten van Os en Jan Willem van den Brink vormen samen de directie van Dreamfactory. Ze zijn in staat om een zaal vol licht achterdochtige inhoudelijk deskundigen te laten merken dat opdrachten vinden en houden toch leuk en zinvol is. En ze leren mensen concreet hoe dat aan te pakken.

 

Dreamfactory boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Dreamfactory.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Dreamfactory, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Dreamfactory en de eventuele overige kosten om een optreden van Dreamfactory mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Dreamfactory.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Dreamfactory. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Dreamfactory checken, een gratis optie plaatsen op Dreamfactory en de boeking(en) van Dreamfactory voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Dreamfactory, BOEKINGSBUREAU Dreamfactory, BOEKINGSBURO Dreamfactory, ENTERTAINMENTBUREAU Dreamfactory, ENTERTAINMENTBURO Dreamfactory, ARTIESTENBUREAU Dreamfactory, BOEKINGSKANTOOR Dreamfactory, IMPRESARIAAT Dreamfactory, MUZIEKBURO Dreamfactory, MUZIEKBUREAU Dreamfactory, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Dreamfactory, ARTIESTENBOEKINGSBURO Dreamfactory, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Dreamfactory.

 

Offerte Dreamfactory aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag