Rita Zipora

Eigenschappen Rita Zipora boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Rita Zipora boeken?

Rita Zipora boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rita Zipora.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rita Zipora.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rita Zipora ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rita Zipora plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rita Zipora

Biografie Rita Zipora
Rita Zipora combineert Brits-klinkende electropop à la Portishead en Massive Attack met warme soundscapes en haar eigenzinnige, Nederlandse teksten. Ze studeerde in 2010 af aan het conservatorium in Den Haag en trad al op in Amsterdam, Parijs en Bilbao.

Wasem

Met haar eerste single ‘Wasem’ heeft Rita Zipora meteen succes; het nummer is toegevoegd aan de 3FM playlist.

In januari 2014 stond de zangeres op Noorderslag en verscheen haar debuutalbum ‘Als Ik Kijk’ dat ze samen met producer Attie Bauw opnam.

NRC Handelsblad schrijft:

    “Ze knalt ongeveer van het podium af met haar uitgelaten, eigen songs”

Rita Zipora boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rita Zipora boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rita Zipora.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rita Zipora, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rita Zipora en de eventuele overige kosten om een optreden van Rita Zipora mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rita Zipora.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rita Zipora. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rita Zipora checken, een gratis optie plaatsen op Rita Zipora en de boeking(en) van Rita Zipora voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rita Zipora, BOEKINGSBUREAU Rita Zipora, BOEKINGSBURO Rita Zipora, ENTERTAINMENTBUREAU Rita Zipora, ENTERTAINMENTBURO Rita Zipora, ARTIESTENBUREAU Rita Zipora, BOEKINGSKANTOOR Rita Zipora, IMPRESARIAAT Rita Zipora, MUZIEKBURO Rita Zipora, MUZIEKBUREAU Rita Zipora, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rita Zipora, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rita Zipora, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rita Zipora.

 

Offerte Rita Zipora aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag