Rene Shuman en Angel-Eye

Eigenschappen Rene Shuman en Angel-Eye boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Rene Shuman en Angel-Eye boeken?

Rene Shuman en Angel-Eye boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rene Shuman en Angel-Eye.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rene Shuman en Angel-Eye.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rene Shuman en Angel-Eye ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rene Shuman en Angel-Eye plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Rene Shuman en Angel-Eye

Extra informatie Rene Shuman en Angel-Eye

Biografie Rene Shuman en Angel-Eye
Mr. Mrs. Rock ’n Roll, René Shuman Angel-Eye veroveren samen met hun showband steeds meer harten in binnen- en buitenland. Niet verwonderlijk, want een show van deze muzikale duizendpoten betekent genieten van vroeger en van nu!

Samen met een spetterende band zetten zij het publiek in vuur en vlam en nemen hen mee op een onvergetelijke muzikale reis! Van adembenemende ballads tot een uitbundig festijn.

René Shuman is naast zanger, een fervent en virtuoos gitarist. Tijdens de optredens laat hij zijn vurige Rock ’n Roll-gitaar scheuren, terwijl Angel-Eye wild tekeer gaat op haar piano als een vrouwelijke Jerry-Lee Lewis!

Vanaf dat René als 17-jarige de Soundmixshow won met zijn onnavolgbare vertolking van Elvis Presley heeft hij vele muzikale hoogtepunten beleefd, waaronder een duet met Phil Everly van The Everly Brothers.

Hij wordt al jaren de Nederlandse Elvis genoemd. Sinds 2003 vormt hij een duo met Angel-Eye. Samen scoorden ze een aantal hits en namen diverse TV-specials op.

Hoogtepunten tijdens hun samenwerking waren een kersttour voor 30.000 mensen en een “Elvis and More…”-concert voor 7.500 mensen. Onlangs waren ze nog te zien op NED. 2 met hun special Mr. Mrs. Rock’n Roll en maarliefst 75 min. op Nederland 1 met hun Kerstspecial “Rockin’ around the Christmas Tree”. In het voorjaar van 2012 werd hun nieuwe 2-delige tv-special “A Magical Night” uitgezonden op NED. 2.

Tijdens hun shows spelen ze een combinatie van bekende hits van toen en hun mooiste eigen songs van nu.

Speciaal voor de internationale muziekmarkt hebben ze de naam “The Dream” gekozen.

In Nederland zijn ze natuurlijk bekend als René Shuman Angel-Eye.

 

René Shuman Angel-Eye zijn in diverse concepten te boeken:

*Tapeshow

*Met hun showband en rock’n roll dansers

*Als gastartiesten voor harmoniën, fanfares en bigbands

*Maatwerk naar uw eigen ideeën en wensen
Rene Shuman en Angel-Eye boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Rene Shuman en Angel-Eye boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rene Shuman en Angel-Eye.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rene Shuman en Angel-Eye, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rene Shuman en Angel-Eye en de eventuele overige kosten om een optreden van Rene Shuman en Angel-Eye mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rene Shuman en Angel-Eye.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rene Shuman en Angel-Eye. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rene Shuman en Angel-Eye checken, een gratis optie plaatsen op Rene Shuman en Angel-Eye en de boeking(en) van Rene Shuman en Angel-Eye voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rene Shuman en Angel-Eye, BOEKINGSBUREAU Rene Shuman en Angel-Eye, BOEKINGSBURO Rene Shuman en Angel-Eye, ENTERTAINMENTBUREAU Rene Shuman en Angel-Eye, ENTERTAINMENTBURO Rene Shuman en Angel-Eye, ARTIESTENBUREAU Rene Shuman en Angel-Eye, BOEKINGSKANTOOR Rene Shuman en Angel-Eye, IMPRESARIAAT Rene Shuman en Angel-Eye, MUZIEKBURO Rene Shuman en Angel-Eye, MUZIEKBUREAU Rene Shuman en Angel-Eye, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rene Shuman en Angel-Eye, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rene Shuman en Angel-Eye, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rene Shuman en Angel-Eye.

 

Offerte Rene Shuman en Angel-Eye aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag