Ottowan

Eigenschappen Ottowan boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Ottowan boeken?

Ottowan boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Ottowan.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Ottowan.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Ottowan ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Ottowan plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Ottowan

Extra informatie Ottowan

Biografie Ottowan
Ottawan was een Franse discogroep die begin jaren ’80 een paar hits scoorde. Ottawan is opgericht door Jean Kluger Daniel Vangarde, de producenten van de Ottawan songs.

Ottawan scoorde in de Nationale Hitparade een nr 1 hit dankzij de Franse en Engels-talige versie met het nummer D.I.S.C.O (1980). In de Top 40 kwam de plaat tot nummer 3. In 1981 volgde nog een hit met Hands up, die tot nummer 2 kwam.

Ottawan treed heden ten dage nog steeds op met de oude klassiekers op “disco-revival-parties”.
Ottowan boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Ottowan boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Ottowan.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Ottowan, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Ottowan en de eventuele overige kosten om een optreden van Ottowan mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Ottowan.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Ottowan. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Ottowan checken, een gratis optie plaatsen op Ottowan en de boeking(en) van Ottowan voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Ottowan, BOEKINGSBUREAU Ottowan, BOEKINGSBURO Ottowan, ENTERTAINMENTBUREAU Ottowan, ENTERTAINMENTBURO Ottowan, ARTIESTENBUREAU Ottowan, BOEKINGSKANTOOR Ottowan, IMPRESARIAAT Ottowan, MUZIEKBURO Ottowan, MUZIEKBUREAU Ottowan, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Ottowan, ARTIESTENBOEKINGSBURO Ottowan, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Ottowan.

 

Offerte Ottowan aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag