Eigenschappen prof. dr. Jeff Gaspersz boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Jeff Gaspersz boeken?

prof. dr. Jeff Gaspersz boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Jeff Gaspersz.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Jeff Gaspersz.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Jeff Gaspersz ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Jeff Gaspersz plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Jeff Gaspersz

Concurreer met innovatie en creativiteit

Prof. dr. Jeff B.R. Gaspersz is hoogleraar aan de Universiteit Nyenrode en adviseur op het gebied van innovatiemanagement. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën. Voordat Gaspersz zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als directeur van het KPMG Center for Innovation.

Jeff Gaspersz verricht trainingen, onderzoek, coaching en advisering op gebieden als innovatie, opportunity scouting, vernieuwingsgericht leiderschap en ideeënmanagement. Zijn professionele passie ligt in het meedenken over en meebouwen aan waardengedreven, vitale ondernemingen, die erin slagen door innovatie hun klanten, medewerkers en andere stakeholders blijvend te enthousiasmeren.

Jeff Gaspersz werkte met meer dan 80 organisaties over vernieuwingsprocessen. Hij verrichte vele publicaties op verschillende gebieden. Gaspersz deelt zeer frequent zijn visie en inzichten over innovatie, kansdenken en verwante onderwerpen als spreker en/of dagvoorzitter in conferenties, workshops, masterclasses en in-company seminars. Zijn stijl van presenteren is visueel (geen sheets met teksten, maar alleen visuele metaforen) en is gericht op een kansgerichte dialoog met de deelnemers. Voor directies, management en ondernemers organiseert hij zogenaamde kansverkenning-sessies, waar men gericht nieuwe kansen en concepten voor de eigen organisatie ontdekt.

prof. dr. Jeff Gaspersz boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Jeff Gaspersz.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Jeff Gaspersz, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Jeff Gaspersz en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Jeff Gaspersz mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Jeff Gaspersz.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Jeff Gaspersz. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Jeff Gaspersz checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Jeff Gaspersz en de boeking(en) van prof. dr. Jeff Gaspersz voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Jeff Gaspersz, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Jeff Gaspersz, BOEKINGSBURO prof. dr. Jeff Gaspersz, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Jeff Gaspersz, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Jeff Gaspersz, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Jeff Gaspersz, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Jeff Gaspersz, IMPRESARIAAT prof. dr. Jeff Gaspersz, MUZIEKBURO prof. dr. Jeff Gaspersz, MUZIEKBUREAU prof. dr. Jeff Gaspersz, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Jeff Gaspersz, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Jeff Gaspersz, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Jeff Gaspersz.

 

Offerte prof. dr. Jeff Gaspersz aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag