Eigenschappen Lars Sørensen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Lars Sørensen boeken?

Lars Sørensen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lars Sørensen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lars Sørensen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lars Sørensen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lars Sørensen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lars Sørensen

Creatief generalist

Schrijven, spreken, presenteren, acteren Lars: laat zich niet vangen in 1 visitekaartje. Na zijn opleiding Cultureel Werk deed hij HBO Communicatie en de Pedagogische Academie om vervolgens te besluiten daar niets mee te doen maar zijn hart te volgen en te gaan ondernemen.

Sinds 2006 runt hij zijn eigen productiebedrijf voor films, events en maatwerk theater. Hiernaast is hij veelgevraagd dagvoorzitter en presentator in binnen en buitenland. Lars Sørensen maakt radio voor BNR nieuwsradio en TV voor 7 Ditches; het online kanaal voor ondernemers waar hij zijn eigen programma heeft.

Zijn grootste krachten, zijn energie, oneindige creativiteit en het vermogen met welke groep dan ook interactie aan te gaan en dialoog te creëren.

Lars Sørensen kan als interviewer het beste uit sprekers, gasten en publiek naar boven halen. Hij legt verbindingen tussen inhoud en vorm, zet mensen letterlijk in beweging en zet al zijn kennis en kunde in om het maximale rendement uit iedere bijeenkomst te halen.

Thema’s van evenementen en seminars lopen uiteen. Sørensen voelt zicht thuis bij diverse domeinen. Domeinen waar hij specifiek affiniteit mee heeft: Ondernemerschap, duurzaamheid, technologie, social media, ict, onderwijs, leiderschap, media. Lezing: “Innoveren leren van Darwin”

Hoe komt het dat Kodak geen marktleider is in digitale fotografie? Waarom stopt Shell nog altijd meer budget in het zoeken naar olie dan het vergroten van zijn marktaandeel in duurzame energie? Ben je giraffe of een dodo?

Waarom de ene onderneming succesvol is en andere verdwijnen, heeft alles te maken met de i-Factor. Weten je mensen hoe ze moeten innoveren, dat het mag en nodig is- of beter nog, het onderdeel is van hun dagelijkse routine? Niet de sterkste maar de slimste overleeft in het ‘glazen-tijdperk’.

Daar waar organisaties en bedrijven vechten om te overleven is het dus handig om innovators te leren herkennen in hun natuurlijke habitat, van ze te leren, hun kunde ruimte te geven en in te zetten voor de hele organisatie.

In de energieke Darwin-lezing van Lars Sørensen duikt hij met u in de skills van de grote overlevers van onze tijd: de innovaticus-erectus.

Lars Sørensen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lars Sørensen.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lars Sørensen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lars Sørensen en de eventuele overige kosten om een optreden van Lars Sørensen mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lars Sørensen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lars Sørensen. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lars Sørensen checken, een gratis optie plaatsen op Lars Sørensen en de boeking(en) van Lars Sørensen voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lars Sørensen, BOEKINGSBUREAU Lars Sørensen, BOEKINGSBURO Lars Sørensen, ENTERTAINMENTBUREAU Lars Sørensen, ENTERTAINMENTBURO Lars Sørensen, ARTIESTENBUREAU Lars Sørensen, BOEKINGSKANTOOR Lars Sørensen, IMPRESARIAAT Lars Sørensen, MUZIEKBURO Lars Sørensen, MUZIEKBUREAU Lars Sørensen, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lars Sørensen, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lars Sørensen, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lars Sørensen.

Offerte Lars Sørensen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag