Eigenschappen prof. dr. Cor Molenaar boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

prof. dr. Cor Molenaar boeken?

prof. dr. Cor Molenaar boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van prof. dr. Cor Molenaar.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van prof. dr. Cor Molenaar.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van prof. dr. Cor Molenaar ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van prof. dr. Cor Molenaar plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie prof. dr. Cor Molenaar

De mens bepaalt of de techniek gebruikt gaat worden. Een realistische kijk op veranderingen, zullen wij “internet overleven”?
De mens staat centraal bij alle veranderingen die zich momenteel voordoen in zowel de maatschappij als bij ondernemingen. Lang dacht men dat er sprake was van een technology push. Door de nieuwe technologieën gingen mensen veranderen, echter de internethype heeft uitgewezen dat het wel mensen zijn die technieken moeten accepteren en dat mensen zelf willen veranderen.De huidige ontwikkelingen laten dit duidelijk zien. Een sterk veranderende samenleving, nieuwe uitdagingen voor bedrijven, internationalisatie en een grote behoefte aan communicatie bij mensen zijn voorbeelden van deze verandering. Natuurlijk staat de toepassing van nieuwe technieken, zoals Internet, mobiele telefoons en nieuwe chips (die op afstand gelezen kunnen worden) aan de basis van deze veranderingen. Maar wat gaat er nu echt gebeuren, welke kansen en nog belangrijker welke bedreigingen zijn er voor u als mens, voor u als ondernemer en voor u als klant.Dit spanningsveld tussen sociologie, technologie en vooral marketing is het vakgebied van prof. dr. Cor Molenaar. Niet alleen verricht hij academisch onderzoek over deze veranderingen, maar hij adviseert ook bedrijven en publiceert hij hier regelmatig over.Zijn boek ‘E-strategie’ (2000) is reeds vertaald in zes talen. Het boek ‘De Impact van de IK-Cultuur’ was genomineerd als beste managementboek van 2003. In november 2005 is zijn boek `Wisseling van de macht -Hoe ons gedrag verandert in een virtuele wereld’ verschenen. In zijn laatste boek, ook verschenen als gesproken boek, laat houdt hij u een spiegel voor. Zullen wij internet overleven? Binnen 1 jaar is reeds de derde druk verschenen!Cor Molenaar is directeur van het adviesbureau eXQuo consultancy, voorzitter van het RFID platform Nederland, een initiatief van een zevental internationale organisaties om de acceptatie van en de kennis over de smartchip (RFID chip) te stimuleren. Daarnaast is hij Hoogleraar E-Marketing aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en adviseur van gerenommeerde bedrijven als Fujitsu services, Quaestus, Arbonet en enkele financiële dienstverleners. Tevens is hij o.a. jurylid van de NIMA jaarprijs, juryvoorzitter van de marktonderzoeker van het jaar en lid van het examencollege van NIMA. Juist zijn menselijke benadering maakt zijn presentatie aantrekkelijk voor een breed publiek. Zijn enthousiasme motiveert en stimuleert het denken. Boven alles kijkt hij als marketeer nuchter naar de veranderingen en: “als de mens het niet wil, gebeurt het ook niet” is een van zijn slogans, immers mensen blijven mensen.

prof. dr. Cor Molenaar boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van prof. dr. Cor Molenaar.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van prof. dr. Cor Molenaar, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van prof. dr. Cor Molenaar en de eventuele overige kosten om een optreden van prof. dr. Cor Molenaar mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van prof. dr. Cor Molenaar.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor prof. dr. Cor Molenaar. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van prof. dr. Cor Molenaar checken, een gratis optie plaatsen op prof. dr. Cor Molenaar en de boeking(en) van prof. dr. Cor Molenaar voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT prof. dr. Cor Molenaar, BOEKINGSBUREAU prof. dr. Cor Molenaar, BOEKINGSBURO prof. dr. Cor Molenaar, ENTERTAINMENTBUREAU prof. dr. Cor Molenaar, ENTERTAINMENTBURO prof. dr. Cor Molenaar, ARTIESTENBUREAU prof. dr. Cor Molenaar, BOEKINGSKANTOOR prof. dr. Cor Molenaar, IMPRESARIAAT prof. dr. Cor Molenaar, MUZIEKBURO prof. dr. Cor Molenaar, MUZIEKBUREAU prof. dr. Cor Molenaar, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU prof. dr. Cor Molenaar, ARTIESTENBOEKINGSBURO prof. dr. Cor Molenaar, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR prof. dr. Cor Molenaar.

 

Offerte prof. dr. Cor Molenaar aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag