Eigenschappen Marcel Messing boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Marcel Messing boeken?

Marcel Messing boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marcel Messing.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marcel Messing.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marcel Messing ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marcel Messing plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marcel Messing

Een synthese van oosterse en westerse wijsheid
Marcel Messing (Den Haag,1945) studeerde antropologie, filosofie en vergelijkende godsdienstwetenschap, was o.a. stafdocent en decaan in het Hoger Beroepsonderwijs, wetenschappelijk medewerker van de Bibliotheca Philosophica Hermetica te Amsterdam en adviseur van de IKON-televisieserie Via Mystica. Hij is regelmatig te gast bij de radio en medewerker van de tijdschriften InZicht en Prana. Als spreker in binnen- en buitenland staat hij bekend om zijn synthese van oosterse en westerse wijsheid. Hierbij verbindt hij de diepere inzichten van de esoterie met wetenschap, religie, kunst en poëzie.Van 1991 tot 2001 woonde hij in de Franse Pyreneeën (Ariège), waar hij onderzoek deed naar de geschiedenis van de katharen, excursies begeleidde en verdiepingsweken gaf.Na zich een aantal jaren grondig verdiept te hebben in de verborgen krachten achter het wereldtoneel, begon hij in te zien dat de (spirituele) evolutie van de mens ernstig wordt bedreigd. Als gevolg daarvan schreef hij in 2006 het boek Worden Wij Wakker? Over de verborgen krachten achter het wereldtoneel. De daarop volgende DVD ‘Wij Worden Wakker’ is inmiddels in acht talen vertaald.In 2009 kreeg hij de ‘Frontier Award’, die hij als een erkenning ziet voor de werkzaamheden van de werkgroep WijWordenWakker.Als voorzitter van Stichting Lindenhof is hij zo’n 20 jaar betrokken bij ontwikkelingsprojecten, speciaal voor kinderen (voeding, kleding, onderwijs en scholenbouw). Begonnen in India en voortgezet in Polen, Nepal en Afrika (Kenia en Oeganda). Momenteel werkt hij aan het derde deel van de trilogie ‘De parabels van Jezus’, dat dit najaar verschijnt. Uit zeven van de negen parabels die hierin worden besproken, blijkt dat de uitspraken van Jezus verrassend actueel zijn.

Marcel Messing boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marcel Messing.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marcel Messing, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marcel Messing en de eventuele overige kosten om een optreden van Marcel Messing mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marcel Messing.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marcel Messing. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marcel Messing checken, een gratis optie plaatsen op Marcel Messing en de boeking(en) van Marcel Messing voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marcel Messing, BOEKINGSBUREAU Marcel Messing, BOEKINGSBURO Marcel Messing, ENTERTAINMENTBUREAU Marcel Messing, ENTERTAINMENTBURO Marcel Messing, ARTIESTENBUREAU Marcel Messing, BOEKINGSKANTOOR Marcel Messing, IMPRESARIAAT Marcel Messing, MUZIEKBURO Marcel Messing, MUZIEKBUREAU Marcel Messing, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marcel Messing, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marcel Messing, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marcel Messing.

Offerte Marcel Messing aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag