Eigenschappen Olaf van de Ven boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Olaf van de Ven boeken?

Olaf van de Ven boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Olaf van de Ven.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Olaf van de Ven.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Olaf van de Ven ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Olaf van de Ven plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Olaf van de Ven

Presentator
Olaf van de Ven zat op de Kleine academie, een toneelschool in Brussel, maar mistte in het theater het zingen en vooral de interactie met het publiek. Om die vierde wand te doorbreken toert hij sinds 1998 met cabaretduo Olaf en Jasper door heel Nederland. Naast zijn activiteiten als acteur, cabaretier en docent drama heeft hij een liefde voor presenteren ontwikkeld. Het omgaan met groepsdynamiek en het sturen daarvan is hem op het lijf geschreven.

Door zijn ontwapenende stijl zorgt hij voor een vertrouwd gevoel bij het publiek. Hij pakt de aandacht, maar laat daarbinnen genoeg ruimte om te reageren. Met snelle improvisaties, gevoed door zijn ervaring als cabaretier, weet hij elke situatie in de hand te houden en de sfeer moeiteloos de goeie kant op te sturen.

Olaf presenteert jaarlijks de finaletournee van het Cameretten en was al bij diverse andere cabaretfestivals actief als presentator, waaronder de Cabarestafette en het Groninger Studenten Cabaret Festival en het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Ook bij grote groepen mensen weet hij een intieme sfeer te creëren die zorgt voor een ontspannen en persoonlijke avond. Zo verzorgde hij al de presentatie van het grote podium tijdens het Haags Uitfestival in Den Haag, het Stadspleinfestival in Amstelveen en stond hij in 2009 als presentator op de vijf grootste podia van het Nationale Bevrijdingsfestival.

Olaf van de Ven beheerst de Engelse taal in woord en geschrift. Een voorgesprek maakt deel uit van de procedure.

Olaf van de Ven boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Olaf van de Ven.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Olaf van de Ven, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Olaf van de Ven en de eventuele overige kosten om een optreden van Olaf van de Ven mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Olaf van de Ven.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Olaf van de Ven. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Olaf van de Ven checken, een gratis optie plaatsen op Olaf van de Ven en de boeking(en) van Olaf van de Ven voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Olaf van de Ven, BOEKINGSBUREAU Olaf van de Ven, BOEKINGSBURO Olaf van de Ven, ENTERTAINMENTBUREAU Olaf van de Ven, ENTERTAINMENTBURO Olaf van de Ven, ARTIESTENBUREAU Olaf van de Ven, BOEKINGSKANTOOR Olaf van de Ven, IMPRESARIAAT Olaf van de Ven, MUZIEKBURO Olaf van de Ven, MUZIEKBUREAU Olaf van de Ven, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Olaf van de Ven, ARTIESTENBOEKINGSBURO Olaf van de Ven, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Olaf van de Ven.

 

Offerte Olaf van de Ven aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag