Eigenschappen Rob Verschueren boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Rob Verschueren boeken?

Rob Verschueren boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Rob Verschueren.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Rob Verschueren.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Rob Verschueren ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Rob Verschueren plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Rob Verschueren

Presentator en programmamaker
Na een succesvolle start in het Nederlandse bedrijfsleven als Marketing- en Exportmanager, besloot Rob Verschueren eind 1995 de uitnodiging aan te nemen om een screentest te doen voor ‘TROS Aktua’ als presentator. Hij werd uitgekozen om het stokje van Martijn Krabbé over te nemen en twee weken later zat hij in het vliegtuig naar New York. Hier draaide hij zijn eerste reportage voor de opvolger van ‘TROS Aktua Export: de World Trade Show’. In 3 maanden tijd werden 13 landen aangedaan en was hij de anchorman/juryvoorzitter die de deelnemende bedrijven begeleidde op hun tocht naar nieuwe exportsuccessen.

In de daarop volgende jaren heeft hij meerdere series ‘TROS Aktua in Bedrijf’ en ‘TROS Aktua Export’ gepresenteerd met Tineke Verburg en Ed Nijpels. Daarnaast verzorgde hij diverse zakelijke series met Ed Nijpels (‘Licht op Groen’) over milieu, en co-presenteerde hij met Victor Deconinck de beginseries van het business magazine ‘Goeie Zaken’. Elke uitzending kenmerkte zich door de vele items waarbij het steeds weer een uitdaging was in korte tijd een moeilijk, vaak technisch georienteerd, onderwerp pakkend en helder voor een breed publiek neer te zetten. Nieuwsgierigheid, drive en een grote hang naar perfectionisme kenmerken de logische volgende stap in zijn carriëre.

In 2001 stapte hij over naar RTL en produceerde samen met Ivo Niehe Produkties zijn eerste eigen zakelijke programmareeks ‘Goeie Zaken’. Dat smaakte naar meer. In 2003 produceerde hij zelfstandig  een nieuwe reeks ‘Goeie Zaken’ voor SBS6 met zijn eigen bedrijf Rob’s View. De ‘Goeie Zaken’ series benadrukken het positieve goede nieuws uit het Nederlandse bedrijfsleven, en besteden veel aandacht aan nieuwe duurzame initiatieven en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door het jarenlang meekijken in de keukens van de meest uiteenlopende bedrijven en branches groeit het idee dat er ruimte en aandacht moet komen voor nieuwe initiatieven, die naast profit ook aandacht schenken aan people en planet. Ondernemen volgens de triple P. Voor de series neemt Rob centrale presentatie, eindredactie en productie voor zijn rekening. Er zijn voor deze reeks inspirerende portretten gemaakt van o.a. Valid Express, Kuyichi, Peeze koffiebranderij, Gulpener bierbrouwerij en Interface. Allen voorlopers van duurzaam ondernemen.

Naast televisie verzorgt Rob Verschueren steeds vaker multimediale projecten voor het bedrijfsleven. Het draait immers steeds meer om de juiste combinatie van media, waarbij het ene medium het andere versterkt. Door zijn jarenlange bedrijfservaring in combinatie met televisie begrijpt hij als geen ander waar het om draait: Een goed praatje gecombineerd met een mooi plaatje dat verkoopt!

In de afgelopen jaren zijn bedrijfsfilms en/of televisieprotretten gemaakt voor o.a. DSM, KPN, STORK, Univé verzekeringen (intern TV journaal), Special Sports en Terra Vitalis. Hij geeft tevens met enige regelmaat mediatrainingen en coacht kopstukken uit het bedrijfsleven. Daarnaast was hij afgelopen jaar woordvoerder voor Terra Vitalis/CO2 neutraal.

Een dagvoorzitterschap of presentatie van Rob kenmerkt zich intussen dan ook door maatwerk: elke presentatie is anders. Wat blijft is het vakmanschap en de passie, een gedegen voorbereiding, humor, inspelen op de zaal en het mogelijk verzorgen van de audiovisuele invulling (korte films of instarts) zodat het totaalprogramma naadloos op elkaar aansluit. Daarbij kan op het ruim gevulde audio visueel archief worden teruggevallen en dat werkt kostenbesparend. Alle benodigde disciplines zijn door de jarenlange ervaring ruim vertegenwoordigd en garanderen kwaliteit en succes.

Er bestaat de mogelijkheid dat Rob als programmamaker met zijn eigen team een ‘Goeie Zaken’ aflevering opneemt bij u op de bedrijfsvloer waarin op luchtige wijze heden, verleden en toekomst van uw bedrijf wordt gepresenteerd. Een ideale manier om een bedrijfsfeest of receptie op unieke wijze in te vullen. Op die manier onstaat een prachtig visueel tijdsdocument dat uitstekend inzetbaar is als bijvoorbeeld bedrijfspresentatie of ondersteuning van uw internetsite. Informeer naar de tarieven.

Rob Verschueren boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Rob Verschueren.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Rob Verschueren, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Rob Verschueren en de eventuele overige kosten om een optreden van Rob Verschueren mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Rob Verschueren.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Rob Verschueren. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Rob Verschueren checken, een gratis optie plaatsen op Rob Verschueren en de boeking(en) van Rob Verschueren voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Rob Verschueren, BOEKINGSBUREAU Rob Verschueren, BOEKINGSBURO Rob Verschueren, ENTERTAINMENTBUREAU Rob Verschueren, ENTERTAINMENTBURO Rob Verschueren, ARTIESTENBUREAU Rob Verschueren, BOEKINGSKANTOOR Rob Verschueren, IMPRESARIAAT Rob Verschueren, MUZIEKBURO Rob Verschueren, MUZIEKBUREAU Rob Verschueren, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Rob Verschueren, ARTIESTENBOEKINGSBURO Rob Verschueren, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Rob Verschueren.

 

Offerte Rob Verschueren aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag