Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen mr. Gerlof Meijer boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. Gerlof Meijer boeken?

mr. Gerlof Meijer boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. Gerlof Meijer.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. Gerlof Meijer.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. Gerlof Meijer ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. Gerlof Meijer plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. Gerlof Meijer

Rechter die het strafrecht inzichtelijk maakt
Gerlof Meijer (1958, Deventer) is sinds de jaren negentig strafrechter, laatstelijk in de rechtbank Overijssel, alwaar hij ook de leiding heeft over de afdeling strafrecht. Een geruim aantal jaren heeft hij grote strafzaken voorgezeten. Sinds vijftien jaren is hij als docent verbonden aan de SSR, het opleidingsinstituut voor de rechterlijke macht. Sinds enkele jaren heeft hij zich ook als zodanig verbonden aan de politie-academie, de OSR en de Academie voor de rechtspraktijk, opleidingsinstituten voor de advocatuur.Hij is (mede) schrijver van een groot aantal strafrechtelijke werken, zoals Leerstukken Strafrecht, de edities Noodweer en Vormverzuimen in de reeks Praktijkwijzer Strafrecht en Elementair materieel Strafrecht, allen uitgegeven bij Kluwer.De laatste jaren is hij zich steeds meer gaan toeleggen op het spreken voor grote groepen, zoals advocaten, rechters, maar ook groepen in het maatschappelijk veld, zoals slachtofferhulp en studenten. De uitdaging ziet hij in het op een eenvoudige wijze overbrengen van het strafrecht en alles wat daarmee samenhangt aan de burger. Hij gaat daarbij discussies niet uit de weg als het bijvoorbeeld gaat over de wijze waarop de strafrechter functioneert in onze samenleving. Is hij te begrijpen? Is hij voldoende toegankelijk? Is er nog voldoende gezag en verdient hij dat ook?Daarnaast geeft Meijer leiding aan professionals, rechters, die ieder een eigen kijk hebben op samenleving en strafrecht. Als manager is dat niet altijd makkelijk aan te sturen.

Meijer is een voetballiefhebber, actief en passief en zit regelmatig op de racefiets om zijn conditie op peil te houden. Genoeg power dus om bijeenkomsten een zinvolle maar ook plezierige invulling te geven!

mr. Gerlof Meijer boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. Gerlof Meijer.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. Gerlof Meijer, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. Gerlof Meijer en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. Gerlof Meijer mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. Gerlof Meijer.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. Gerlof Meijer. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. Gerlof Meijer checken, een gratis optie plaatsen op mr. Gerlof Meijer en de boeking(en) van mr. Gerlof Meijer voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. Gerlof Meijer, BOEKINGSBUREAU mr. Gerlof Meijer, BOEKINGSBURO mr. Gerlof Meijer, ENTERTAINMENTBUREAU mr. Gerlof Meijer, ENTERTAINMENTBURO mr. Gerlof Meijer, ARTIESTENBUREAU mr. Gerlof Meijer, BOEKINGSKANTOOR mr. Gerlof Meijer, IMPRESARIAAT mr. Gerlof Meijer, MUZIEKBURO mr. Gerlof Meijer, MUZIEKBUREAU mr. Gerlof Meijer, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. Gerlof Meijer, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. Gerlof Meijer, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. Gerlof Meijer.

 

Offerte mr. Gerlof Meijer aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag