Eigenschappen mr. Frank Visser boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. Frank Visser boeken?

mr. Frank Visser boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. Frank Visser.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. Frank Visser.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. Frank Visser ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. Frank Visser plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. Frank Visser

De rijdende rechter

Mr. Frank Visser is sinds 1989 werkzaam als kantonrechter te Zaandam. Hij is tevens plaatsvervangend raadsheer bij het Gerechtshof te Den Bosch.

Mr. Frank Visser studeerde Nederlands recht aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, waar hij cum laude afstudeerde. Daarna volgde hij de opleiding voor de Rechterlijke Macht. Tijdens deze opleiding was hij werkzaam als officier van justitie, griffier, rechercheur bij de politie en reclasseringsambtenaar bij het Leger des Heils te Maastricht. Na het voltooien van zijn opleiding was hij vele jaren werkzaam als officier van justitie (onder andere fraudezaken), waarna hij in 1989 de overstap maakte naar de zittende magistratuur.

Mr. Frank Visser is vooral bekend als televisierechter in de NCRV-programma’s ‘De Rijdende Rechter’ en ‘Recht in de Regio’.

Mr. Frank Visser publiceerde de volgende boeken: ‘Onze buren’ (2008), ‘Verhalen van een Televisierechter’ (2000), ‘In alle redelijkheid’ (1992), ‘Mij pak je niet’ (1989) en ‘De verdachte zakenman’ (1987). 

mr. Frank Visser boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. Frank Visser.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. Frank Visser, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. Frank Visser en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. Frank Visser mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. Frank Visser.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. Frank Visser. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. Frank Visser checken, een gratis optie plaatsen op mr. Frank Visser en de boeking(en) van mr. Frank Visser voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. Frank Visser, BOEKINGSBUREAU mr. Frank Visser, BOEKINGSBURO mr. Frank Visser, ENTERTAINMENTBUREAU mr. Frank Visser, ENTERTAINMENTBURO mr. Frank Visser, ARTIESTENBUREAU mr. Frank Visser, BOEKINGSKANTOOR mr. Frank Visser, IMPRESARIAAT mr. Frank Visser, MUZIEKBURO mr. Frank Visser, MUZIEKBUREAU mr. Frank Visser, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. Frank Visser, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. Frank Visser, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. Frank Visser.

 

Offerte mr. Frank Visser aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag