Mr. en Mrs Irresistible

Eigenschappen Mr. en Mrs Irresistible boeken

Prijs
v.a. 2.975
Tijdsduur
30 min.
Geluid
Geluid tot ca. 750 p.

Mr. en Mrs Irresistible boeken?

Mr. en Mrs Irresistible boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mr. en Mrs Irresistible.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mr. en Mrs Irresistible.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mr. en Mrs Irresistible ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mr. en Mrs Irresistible plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mr. en Mrs Irresistible

Biografie Mr. en Mrs Irresistible
In deze unieke muzikale samenwerking brengen Frank In Person Monique Klemann waar Nederland op heeft zitten wachten…

Hun stemmen matchen en de sound is jazzy, cool, zwoel en sexy. Het repertoire: jazz-standards and beyond…

Frank en Monique zorgen ervoor dat je ’n beetje mee terug gaat naar ‘the good old days’. De ‘look and feel’ performance, die ze allebei bezitten, is indrukwekkend en chique te noemen.

“‘Mr. Mrs Irresistible.The perfect match…”

Mr. en Mrs Irresistible boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mr. en Mrs Irresistible boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mr. en Mrs Irresistible.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mr. en Mrs Irresistible, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mr. en Mrs Irresistible en de eventuele overige kosten om een optreden van Mr. en Mrs Irresistible mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mr. en Mrs Irresistible.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mr. en Mrs Irresistible. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mr. en Mrs Irresistible checken, een gratis optie plaatsen op Mr. en Mrs Irresistible en de boeking(en) van Mr. en Mrs Irresistible voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mr. en Mrs Irresistible, BOEKINGSBUREAU Mr. en Mrs Irresistible, BOEKINGSBURO Mr. en Mrs Irresistible, ENTERTAINMENTBUREAU Mr. en Mrs Irresistible, ENTERTAINMENTBURO Mr. en Mrs Irresistible, ARTIESTENBUREAU Mr. en Mrs Irresistible, BOEKINGSKANTOOR Mr. en Mrs Irresistible, IMPRESARIAAT Mr. en Mrs Irresistible, MUZIEKBURO Mr. en Mrs Irresistible, MUZIEKBUREAU Mr. en Mrs Irresistible, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mr. en Mrs Irresistible, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mr. en Mrs Irresistible, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mr. en Mrs Irresistible.

 

Offerte Mr. en Mrs Irresistible aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag