Placeholder

Eigenschappen mr. drs. Harriet Duurvoort boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

mr. drs. Harriet Duurvoort boeken?

mr. drs. Harriet Duurvoort boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van mr. drs. Harriet Duurvoort.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van mr. drs. Harriet Duurvoort.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van mr. drs. Harriet Duurvoort ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van mr. drs. Harriet Duurvoort plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie mr. drs. Harriet Duurvoort

Publicist, columnist, diversiteitsexpert en journalistiek entrepeneur

Harriet Duurvoort is een veelzijdige, gedreven journalist en ondernemer op het gebied van media en cultuur. Daarnaast is zij als ‘de multiculturele coach’ actief als adviseur op het gebied van diversiteit. Een allrounder met verschillende specialismen. Harriet beschikt over een uitgebreid netwerk van creatieve editors, cameramensen, fotografen en journalisten die zij in haar projecten inschakelt. Zij heeft ruime ervaring  op het gebied van media, televisieproductie, cultuur, advies en projectmanagement. Zij ontwikkelt vanuit haar eigen productiemaatschappij media -en cultuurproducties.

Mr drs Harriet Duurvoort werkt sinds ze haar studies Nederlands- en Internationaal Recht afrondde aan de Universiteit van Amsterdam, als journalist. Ze werkte als programmamaker voor de VPRO (het televisieprogramma Marco Polo), de Humanistische Omroep (de talkshow ‘Massiv’). Ook was ze jarenlang als vaste redacteur verbonden aan Contrast, weekblad over de Multiculturele samenleving.

In 1996 richtte ze samen met een collega-journalist en het reclamebureau DDB ‘Roof cross cultural magazine’ op, een glossy lifestyleblad gericht op allochtone carrièremakers, de eerste in zijn soort in Nederland. Jarenlang was ze hoofdredacteur van Roof. Intussen deed ze een cursus scenarioschrijven bij de Media academie, wat resulteerde in het schrijven van twee single play’s van 30 minuten voor de serie ‘Duidelijke Taal’ van Teleac.

Voor Forum, Instituut voor Multiculturele Ontwikkeling, organiseerde ze een debattenreeks in de Balie in Amsterdam. Hoogtepunt in de serie was het festival ‘Freedom 2000′ in 1997, een samenwerkingsprogramma van Forum, de Balie, Theater Cosmic, AT5, het 30 juni/1 juli comité en de Groene Amsterdammer in het kader van de viering van 135 jaar afschaffing van de Nederlandse slavernij. Een programma van een week met debatten, film, theater en essays. Ook in 2000 verzorgde ze in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties een reeks debatten in het kader van het slavernijmonument.

Voor het LOKV heeft ze twee projecten ontwikkeld. Een onderzoek naar culturele diversiteit in de beeldende kunsteducatie, en een project ‘soaps’ om jongeren via dit medium te interesseren voor het waarderen, schrijven en regisseren van drama. 

In 1999 richtte Harriet uitgeverij en productiemaatschappij InterCreation op, met compagnon Marco Peper. InterCreation geeft tot begin 2008 het landelijke  multiculturele jongerenmagazine Generation Now! uit, dat in een oplage van 50 000 op middelbare scholen en ROC’s in Nederland terechtkomt. Het magazine komt 5 keer per schooljaar uit. Generation Now! ontwikkelde zich tot een multimediaal jongerenpodium. Evenementen (de manifestatie Generation Now!, de YOUnited events op ROC’s in heel Nederland), tentoonstellingen (meiden in beeld), en ook tvprogramma’s werden aan de formule toegevoegd. Ze tekende voor de ontwikkeling, eindredactie, productie, regie en samenstelling van de televisieseries Generation Now!, door InterCreation geproduceerd en uitgezonden bij de NPS, en een tweede reeks van 10 delen, geproduceerd in zes landen, voor The Box. Deze laatste reeks, opgenomen in Nederland, Suriname, Curaçao, Bonaire, Turkije, Marokko en Kenia, wordt op dit moment voor de tweede keer herhaald door ETV.  Naast InterCreation/Generation Now werkt ze nog steeds geregeld als freelance journalist. In 2002 maakte zij voor de Phenix Foundation een essay over hiphop en kunst in New York.

Verder treedt Harriet toe tot het bestuur van Het Parool, leidt ze regelmatig debatten en discussies, en is veelgevraagd als deskundige op het gebied van multiculturele jongerencultuur. In 2006 is zij betrokken geweest bij het ontwikkelen van een grote educatieve game, gericht op voortijdig schoolverlaters, in opdracht van IT Preneurs en het ROC Zadkine.

Na ruim 8 jaar kwam het project Generation Now! tot een einde. Sinds 2008 ontwikkelt Harriet Duurvoort zelfstandig projecten op het gebied van media en cultuur, waarin zij haar internationale netwerken op het gebied van kunst en media kan benutten. Met haar productiebedrijf Harriet Duurvoort Producties wil zij dit project realiseren. Harriet beschikt over een uitgebreid netwerk van creatieve editors, cameramensen, fotografen en journalisten die zij in haar projecten inschakelt. Daarnaast is zij actief als adviseur op het gebied van diversiteit.

Ze maakte de documentaire ‘Een Bronx Museum aan de Maas?’ over diversiteit en museumbeleid, waarin ze een portret maakte van het New Yorkse Bronx Museum. Dit jaar maakt ze een tweede deel over Britse musea.

In 2010 produceert zij daarnaast een jongerenprogramma voor Antenne/ RTV Rijnmond, Your Stories. Deze zevendelige jongerenserie is samen met een jongerenredactie gerealiseerd. Ze maakte in 2010 ook The UK Vibe, een documentaire over de rol van culturele diversiteit in Britse beeldende kunst. Daarnaast is zij free lance journalist voor uiteenlopende media. Ze maakt ook kleinere opdrachtfilms en reportages en leidt debatten. Sinds 2012 is zij eveneens columnist bij de Volkskrant. Ook is zij bezig aan haar eerste boek, literaire non fictie bij uitgeverij Atlas Contact.

Harriet Duurvoort is een humorvolle, prikkelende presentator, debatleider of dagvoorzitter. Uiteraard luistert zij een bijeenkomst graag ook op met een gesproken column. Daarnaast schuift zij graag als expert aan tafel bij een debat, als het om diversiteit, jongeren of onderwijs gaat.

mr. drs. Harriet Duurvoort boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van mr. drs. Harriet Duurvoort.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van mr. drs. Harriet Duurvoort, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van mr. drs. Harriet Duurvoort en de eventuele overige kosten om een optreden van mr. drs. Harriet Duurvoort mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van mr. drs. Harriet Duurvoort.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor mr. drs. Harriet Duurvoort. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van mr. drs. Harriet Duurvoort checken, een gratis optie plaatsen op mr. drs. Harriet Duurvoort en de boeking(en) van mr. drs. Harriet Duurvoort voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT mr. drs. Harriet Duurvoort, BOEKINGSBUREAU mr. drs. Harriet Duurvoort, BOEKINGSBURO mr. drs. Harriet Duurvoort, ENTERTAINMENTBUREAU mr. drs. Harriet Duurvoort, ENTERTAINMENTBURO mr. drs. Harriet Duurvoort, ARTIESTENBUREAU mr. drs. Harriet Duurvoort, BOEKINGSKANTOOR mr. drs. Harriet Duurvoort, IMPRESARIAAT mr. drs. Harriet Duurvoort, MUZIEKBURO mr. drs. Harriet Duurvoort, MUZIEKBUREAU mr. drs. Harriet Duurvoort, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU mr. drs. Harriet Duurvoort, ARTIESTENBOEKINGSBURO mr. drs. Harriet Duurvoort, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR mr. drs. Harriet Duurvoort.

 

Offerte mr. drs. Harriet Duurvoort aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag