Miljuschka boeken

Eigenschappen Miljuschka Witzenhausen boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Miljuschka Witzenhausen boeken?

Miljuschka Witzenhausen boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Miljuschka Witzenhausen.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Miljuschka Witzenhausen.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Miljuschka Witzenhausen ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Miljuschka Witzenhausen plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Miljuschka Witzenhausen

Als u op zoek bent naar een goede spreker, presentator of presentatrice voor uw congres, seminar of relatie-evenement, dan is Miljuschka Witzenhausen de perfecte keuze. Met haar jarenlange ervaring kan ze niet alleen spreken, maar ook de rol van dagvoorzitter op zich nemen. Ze heeft verschillende talenten en vaardigheden, maar haar passie ligt vooral bij culinaire thema’s.

Naast haar presentatie- en spreekvaardigheden biedt Miljuschka ook culinaire workshops op maat aan voor uw relaties of personeelsleden. Haar motto is: “Eten is ademen. Een eerste levensbehoefte. Maar ook een manier om emoties te uiten, herinneringen te creëren en te communiceren.” Een workshop met Miljuschka betekent vooral een kennismaking met ambachtelijk koken.

Miljuschka studeerde twee jaar rechten na het behalen van haar gymnasiumdiploma aan het Vossius Gymnasium in Amsterdam in 2004. In plaats van in de voetsporen van haar moeder, advocate Astrid Holleder, te treden, besloot ze te gaan werken als model voor een modellenbureau. Via haar werk als model werd ze ontdekt door jongerenzender TMF, die op zoek was naar presentatoren voor diverse programma’s, waaronder Reaction, de Dag Top 5, Kweekvijver en TMF op Weg.

In 2008 verplaatste Miljuschka haar activiteiten naar het internet, waar ze werd ingehuurd voor verschillende soapseries en presentatieopdrachten. Het SBS-programma Shownieuws vroeg haar regelmatig als deskundige op het gebied van Food & Lifestyle. Uiteindelijk vond ze haar vaste plek bij RTL Nederland, waar ze haar passie voor koken kon uitleven in programma’s zoals Foodtruck.

Miljuschka heeft met presentator John Williams succesvol het programma Ja, Ik Wil… Een Taart gemaakt, en ze was te zien in Topchef Academy op RTL 5 met presentator Martijn Krabbé aan haar zijde. In haar presentatiewerk laat Miljuschka zien dat ze een gedreven spreker is op het gebied van voeding en koken. Ze behoort tot het vaste presentatieteam van RTL Boulevard en is ook te zien in De Chocolade Show. Als u Miljuschka inhuurt voor uw evenement, voegt ze zeker waarde toe aan uw seminar of congres.

 

Miljuschka Witzenhausen boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Miljuschka Witzenhausen, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Miljuschka Witzenhausen en de eventuele overige kosten om een optreden  mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Miljuschka Witzenhausen.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid checken, een gratis optie plaatsen en de boeking(en) voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

 

Offerte Miljuschka Witzenhausen aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag