Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen drs. Frans van Loef boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

drs. Frans van Loef boeken?

drs. Frans van Loef boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van drs. Frans van Loef.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van drs. Frans van Loef.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van drs. Frans van Loef ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van drs. Frans van Loef plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie drs. Frans van Loef

FreeCapacity creator en Business Model expert

Frans van Loef ondersteunt directies/MT’s met de FreeCapacity aanpak en een Business Model-aanscherping. Onlangs verscheen van zijn hand een boek over dit thema, getiteld: Stoppen met Stapelen.

Frans van Loef is een voormalig CEO met ruim 20 jaar ervaring in Business Model-vernieuwing en -implementatie. Hij is de drijvende kracht achter succesvolle herpositioneringen in verschillende bedrijfstakken (Merkfabrikanten en zowel BtC als BtB Retail) en bij internationale ondernemingen zoals Baars Dairy, Bols, Retail Network en Staples. Hij is een ondernemer met MBO-ervaringen (Bols Royal Distilleries en Retail Network) in samenwerking met Private Equity. Orgineel in aanpak en creatief in oplossingen voor bestaande en nieuwe uitdagingen. Hij heeft een inspirerende leiderschapsstijl, waarbij collega’s grenzen verleggen, maar ook de focus wordt bewaard op wat écht het verschil moet maken. Van Loef begrijpt snel (nieuwe) business-uitdagingen en -kansen en realiseert dit met deels out-of-the-box oplossingen, altijd gebaseerd op actuele consumer insights.

 

drs. Frans van Loef boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van drs. Frans van Loef.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van drs. Frans van Loef, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van drs. Frans van Loef en de eventuele overige kosten om een optreden van drs. Frans van Loef mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van drs. Frans van Loef.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor drs. Frans van Loef. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van drs. Frans van Loef checken, een gratis optie plaatsen op drs. Frans van Loef en de boeking(en) van drs. Frans van Loef voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT drs. Frans van Loef, BOEKINGSBUREAU drs. Frans van Loef, BOEKINGSBURO drs. Frans van Loef, ENTERTAINMENTBUREAU drs. Frans van Loef, ENTERTAINMENTBURO drs. Frans van Loef, ARTIESTENBUREAU drs. Frans van Loef, BOEKINGSKANTOOR drs. Frans van Loef, IMPRESARIAAT drs. Frans van Loef, MUZIEKBURO drs. Frans van Loef, MUZIEKBUREAU drs. Frans van Loef, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU drs. Frans van Loef, ARTIESTENBOEKINGSBURO drs. Frans van Loef, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR drs. Frans van Loef.

 

Offerte drs. Frans van Loef aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag