MiER

Eigenschappen MiER boeken

Prijs
v.a. 3.450
Tijdsduur
30-60 min.
Geluid
In overleg

MiER boeken?

MiER boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van MiER.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van MiER.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van MiER ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van MiER plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie MiER

Biografie MiER
Alles wat MiER doet is volledig geïmproviseerd. Jij geeft aan waarover het moet gaan en binnen dat kader improviseert MiER ter plekke een voorstelling. Razendsnelle scènes en grappige gesprekken met de zaal wisselen elkaar af.

De inhoud voor de show komt namelijk altijd van het publiek, geen kans dus om achteroverleunend te consumeren. Op deze manier ben je heel betrokken bij de voorstelling. Ze zijn nieuwsgierig naar je werkdag, wat jij vind van de reorganisatie en hoe je een paprika in pastasaus verandert. Wat je net hebt verteld zit 2 minuten later alweer in de voorstelling.

De suggesties uit de zaal kunnen leiden tot een sprookje met jouw organisatie in de hoofdrol, een lied over je saaiste werkdag of een avontuur in de boardroom. Razendsnel reageert MiER op wat er in de zaal gebeurt. Bij een inhoudelijk congres kan MiER tussen de sprekers door de inhoud samenvatten en verluchtigen, terwijl MiER op een feest samen hun band ‘The Secondants’ het dak eraf speelt.
MiER boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MiER boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van MiER.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van MiER, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van MiER en de eventuele overige kosten om een optreden van MiER mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van MiER.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor MiER. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van MiER checken, een gratis optie plaatsen op MiER en de boeking(en) van MiER voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT MiER, BOEKINGSBUREAU MiER, BOEKINGSBURO MiER, ENTERTAINMENTBUREAU MiER, ENTERTAINMENTBURO MiER, ARTIESTENBUREAU MiER, BOEKINGSKANTOOR MiER, IMPRESARIAAT MiER, MUZIEKBURO MiER, MUZIEKBUREAU MiER, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU MiER, ARTIESTENBOEKINGSBURO MiER, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR MiER.

 

Offerte MiER aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag