MesMerized

Eigenschappen MesMerized boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

MesMerized boeken?

MesMerized boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van MesMerized.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van MesMerized.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van MesMerized ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van MesMerized plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van MesMerized

Extra informatie MesMerized

Biografie MesMerized
Nederland is een nieuw muzikaal duo rijker en als het aan de twee knappe zusjes Robin(19) en Renee(24) ligt gaan ze met hun muziek en act MesMerized de wereld veroveren.

Met een zingende vader was het altijd groot feest thuis en al snel rolden de dames na hun opleidingen de muziekwereld in. Renee werd aangenomen op de Dansacademie van Lucia Marthas en was tijdens haar opleiding al te zien op het podium bij niemand minder dan Diana Ross en Lionel Richie tijdens hun Symphonica in Rosso-concerten. Ook was zij te zien en te horen in de theatershow ‘Jeans’ en de musical ‘The Sound of Music’. Bij deze musical is haar passie voor muziek pas echt ontstaan. “Het ging mij niet perse om de theatervorm, maar meer om het delen van muziek waarmee je mensen op een bepaalde manier kunt raken”, aldus Renee. Robin speelde als kind al rollen in de musicals ‘Annie’ en ‘Pinokkio’ (Studio 100) en produceert nu muziek en zelf geschreven songs in haar eigen studio.

Om de act MesMerized samen te stellen, organiseerde Cloud 9 Music een auditie. Renee, die doodziek was tijdens de audities, werd na drie rondes gekozen. Zus Robin werd pas later ontdekt via YouTube. Renee : “Ik werd op een gegeven moment gebeld door platenmaatschappij Cloud 9 Music met de vraag of ik ook een zusje heb die zingt? Uiteindelijk bleek dat ze filmpjes van ons samen hadden gevonden op YouTube. Een paar weken erna zaten we samen op kantoor voor de auditie van Robin en weer een week later werden we gebeld dat we samen de act waren geworden”. Robin: “We hebben gegild en enkele tranen van geluk gehuild en geschreeuwd ‘Wij zijn MesMerized’!!!!”

Renee en Robin zijn niet bang dat het misgaat tussen hen. “We zijn dol op elkaar! We zijn nooit echt jaloers geweest en hebben zelden ruzie. Eigenlijk wordt onze band alleen maar hechter naar mate we ouder worden. We bellen elkaar gemiddeld 3x op een dag en slapen ook regelmatig bij elkaar”, aldus de zusjes. “Het is één groot avontuur en zo gaaf dat we alles samen gaan meemaken. We zouden allebei geen betere partner kunnen bedenken om MesMerized mee te vormen”.

De debuutsingle ‘Dance until we die’ is een nummer van Zweedse makelij en werd geproduceerd in Nederland door Addy van de Zwan en Maurice Oude Booyink en verschijnt dit najaar. Volgens de dames is de song voor alle leeftijden en vooral herkenbaar door de mix van oude en nieuwe invloeden en dat laatste laten de dames ook duidelijk terugkomen in hun kleding en haarstijl. Renee heeft gekozen voor een knalroze look, terwijl Robin is gegaan voor blauwe lokken. De kleding, speciaal voor MesMerized ontworpen door Paul Benjamin en Sandra Smit, is stoer en extreem maar toch vrouwelijk en sexy. Beiden: “Het is te gek dat de kleding die wij dragen niet te koop is in de winkels, zo heb je echt het gevoel dat je exclusief bent en een eigen stijl creëert. We zijn super trots op het resultaat en op het feit dat Paul en Sandra deel uitmaken van team MesMerized.”

Renee en Robin hebben er duidelijk zin in en willen een statement maken in de muziekindustrie en de naam MesMerized past de dames naar eigen zeggen als gegoten. “Als je MesMerized vertaalt betekent het ‘gebiologeerd’ wat inhoudt dat je iets helemaal onder jouw invloed brengt. Wij willen iets nieuws doen; nieuwe muziek maken, een nieuwe stijl en wie weet zelfs een nieuwe rage creëren. Indirect zijn we toch bezig om onze ‘invloeden’ over te brengen naar het publiek”.

Het kersverse duo wil graag eerst Nederland en daarna internationaal doorbreken en hopen met hun muziek andere mensen te inspireren om ze te laten zijn wie ze willen zijn. “Wees niet bang om anders te zijn dan het ‘standaard’ beeld wat de samenleving van je verwacht”, aldus MesMerized!

Robin (19) en Renee(24) hebben maar 1 doel en dat is de wereld veroveren. De zusjes willen iets nieuws brengen, nieuwe muziek stijlen mengen en mogelijk zelfs een nieuwe rage creëren. MesMerized… betekent ‘gebiologeerd’ wat inhoudt dat je iets helemaal onder jouw invloed brengt en indirect willen de dames hun ‘invloeden’ overbrengen op een groot publiek. Hun eerste wapenfeit is binnenkort de single ‘Dance until you die!’.
MesMerized boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

MesMerized boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van MesMerized.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van MesMerized, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van MesMerized en de eventuele overige kosten om een optreden van MesMerized mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van MesMerized.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor MesMerized. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van MesMerized checken, een gratis optie plaatsen op MesMerized en de boeking(en) van MesMerized voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT MesMerized, BOEKINGSBUREAU MesMerized, BOEKINGSBURO MesMerized, ENTERTAINMENTBUREAU MesMerized, ENTERTAINMENTBURO MesMerized, ARTIESTENBUREAU MesMerized, BOEKINGSKANTOOR MesMerized, IMPRESARIAAT MesMerized, MUZIEKBURO MesMerized, MUZIEKBUREAU MesMerized, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU MesMerized, ARTIESTENBOEKINGSBURO MesMerized, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR MesMerized.

 

Offerte MesMerized aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag