Eigenschappen Mark van Vugt boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Mark van Vugt boeken?

Mark van Vugt boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mark van Vugt.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mark van Vugt.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mark van Vugt ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mark van Vugt plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mark van Vugt

Professor in de Evolutionaire Psychologie
Mark van Vugt (1967) is professor in de Evolutionaire Psychologie aan de Vrije Universiteit Amsterdam en onderzoeker aan de Universiteit van Oxford. Hij schreef meer dan honderd wetenschappelijke artikelen en schrijft voor Management Team en de Volkskrant. Eerder publiceerde hij De natuurlijke leider en Gezag.

Mark van Vught schreef samen met Ronald Giphart het populairwetenschappelijke boek ‘Mismatch’. Het boek verklaart waarom er zoveel mensen rondlopen met rugklachten, hart- en vaatziektes, diabetes en overgewicht, depressies en burnouts. Maar ook in ons liefdesleven, de opvoeding van kinderen, politiek, werk, het geloof en milieu komt mismatch veelvuldig voor zonder dat we ons ervan bewust zijn. In dit fascinerende boek laten Ronald Giphart en Mark van Vugt zien hoe inzicht in mismatch ons kan helpen een gezonder en gelukkiger leven te leiden en een betere samenleving te creëren.

Van Vught en Giphart zijn ook samen te boeken voor een inspirerende lezing naar aanleiding van dit boek. In de lezing wordt mismatch uitgelegd door de schrijver versus wetenschapper. Ook kan het publiek ter plekke een mismatch ervaren.

Deze lezing gaat over het dramatische contrast tussen de eerste paar miljoen jaar van de menselijke geschiedenis – waarin de mens leefde als jager verzamelaar – en de afgelopen twaalfduizend jaar ná de landbouwrevolutie. Het gaat over de botsing tussen onze biologische en culturele evolutie.

Onze lichamen en geesten zijn nog ingesteld op een leven als jager-verzamelaar op open grasvelden, terwijl we inmiddels wonen in split level patiowoningen, in een totaal andere sociale samenhang. Is deze snelle vooruitgang goed voor ons geweest? Hoe proberen we met onze primitieve breinen, die zijn gevormd in het stenen tijdperk, te overleven in een moderne informatiemaatschappij die elke tien jaar drastisch verandert?

Uiteindelijk gaat het erom mismatch om te zetten in match. Hoe beter iemands leven gematched is, hoe groter de kans op een gelukkig en gezond leven.

Mark van Vugt boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mark van Vugt.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mark van Vugt, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mark van Vugt en de eventuele overige kosten om een optreden van Mark van Vugt mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mark van Vugt.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mark van Vugt. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mark van Vugt checken, een gratis optie plaatsen op Mark van Vugt en de boeking(en) van Mark van Vugt voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mark van Vugt, BOEKINGSBUREAU Mark van Vugt, BOEKINGSBURO Mark van Vugt, ENTERTAINMENTBUREAU Mark van Vugt, ENTERTAINMENTBURO Mark van Vugt, ARTIESTENBUREAU Mark van Vugt, BOEKINGSKANTOOR Mark van Vugt, IMPRESARIAAT Mark van Vugt, MUZIEKBURO Mark van Vugt, MUZIEKBUREAU Mark van Vugt, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mark van Vugt, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mark van Vugt, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mark van Vugt.

 

Offerte Mark van Vugt aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag