Placeholder

Eigenschappen Mario van der Ende boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Mario van der Ende boeken?

Mario van der Ende boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Mario van der Ende.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Mario van der Ende.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Mario van der Ende ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Mario van der Ende plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Mario van der Ende

Ex-FIFA voetbalscheidsrechter

Ex-FIFA voetbalscheidsrechter Mario van der Ende leidde van 1985 tot 2002 ruim 500 nationale en 135 internationale voetbalwedstrijden en werd door de KNVB in 2004, bij de viering van ’50 jaar betaald voetbal in Nederland’ uitgeroepen tot ‘beste scheidsrechter van de eeuw’.

Tijdens presentaties vertelt ex-voetballer en -trainer Van der Ende hoe hij, dankzij zijn ongecompliceerde manier van leiding geven en sterke motivatie om de wereldtop te halen, kon opklimmen van scheidsrechter bij amateurwedstrijden tot nationaal en internationaal arbiter.

Niet alleen zijn ‘ontmoetingen’ met topspelers en toptrainers, maar ook het verbeteren van onmisbare onderdelen van leiding geven, komen in zijn presentatie aan de orde.

Ook de kwetsbaarheid wordt belicht. Eén beslissing kan een wedstrijd op zijn kop zetten en het eindresultaat negatief of positief beïnvloeden.

Daarnaast belicht hij natuurlijk ook bijzondere belevenissen. Wat te denken van de panieksituatie die ontstond vlak voor de aftrap van de Champions League-wedstrijd Real Madrid – Borussia Dortmund, toen een van de doelen door supporters werd omgetrokken en het bijna twee uur duurde voordat het duel eindelijk kon aanvangen.

Dit voorval inspireerde Van der Ende om zijn in 2005 uitgekomen boek de titel ‘Gebroken Doelpalen’ mee te geven.

Naast zijn actieve rol in de arbitrage was hij ook columnist voor Voetbal Intenational, Langs de Lijn, Panorama, Voetbal, De Voetbalkrant en wordt hij met regelmaat gevraagd voor wedstrijdanalyses in diverse tv-uitzendingen.

Zijn onderwijs-achtergrond gaf hem goede handvatten om na zijn actieve carrière jonge, talentvolle scheidsrechters op te leiden. Iets wat hij nu op mondiaal niveau als FIFA-opleider nog steeds met veel enthousiasme doet.

Mario van der Ende boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Mario van der Ende.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Mario van der Ende, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Mario van der Ende en de eventuele overige kosten om een optreden van Mario van der Ende mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Mario van der Ende.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Mario van der Ende. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Mario van der Ende checken, een gratis optie plaatsen op Mario van der Ende en de boeking(en) van Mario van der Ende voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Mario van der Ende, BOEKINGSBUREAU Mario van der Ende, BOEKINGSBURO Mario van der Ende, ENTERTAINMENTBUREAU Mario van der Ende, ENTERTAINMENTBURO Mario van der Ende, ARTIESTENBUREAU Mario van der Ende, BOEKINGSKANTOOR Mario van der Ende, IMPRESARIAAT Mario van der Ende, MUZIEKBURO Mario van der Ende, MUZIEKBUREAU Mario van der Ende, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Mario van der Ende, ARTIESTENBOEKINGSBURO Mario van der Ende, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Mario van der Ende.

 

Offerte Mario van der Ende aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag