Eigenschappen Margriet Vroomans boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Margriet Vroomans boeken?

Margriet Vroomans boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Margriet Vroomans.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Margriet Vroomans.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Margriet Vroomans ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Margriet Vroomans plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Margriet Vroomans

Combinatie van journalistieke vaardigheden met grote maatschappelijke interesse en kritisch vermogen

Radioluisteraars kennen Margriet Vroomans van het wekelijkse politieke praatprogramma ‘Tros Kamerbreed’ op Radio-1 dat ze samen met Kees Boonman presenteert. Televisiekijkers kennen haar op dit moment als regelmatig presentator van het actualiteitenprogramma EenVandaag, en als presentator van jaarlijkse herdenkingsprogramma’s. Veel mensen zullen haar stem bovendien herkennen als ‘voice-over’: ze spreekt commentaar in bij documentaires van veel verschillende omroepen. Margriet Vroomans heeft een ruime journalistieke ervaring: ze begon haar loopbaan in Den Haag als verslaggever bij de Haagsche Courant, stapte daarna over naar de radio (Radio Nederland Wereldomroep en regionale zenders) en daarna naar de televisie. Bij RTL-4 was ze vijf jaar anchor van het RTL-nieuws waar ze in 1997 opviel door haar dag-lange presentatie bij het overlijden van prinses Diana. In 1998 werd ze door Elsevier uitgeroepen tot beste nieuwslezer van Nederland. Als presentator van de actualiteitenrubriek NOVA werkte ze vervolgens ook mee aan (calamiteiten-) uitzendingen van gezamenlijke omroepen: verkiezingsprogramma’s, uitzendingen over de aanslagen in New York en Washington op 11 september 2001 en bij de moord op Pim Fortuyn in 2002. In april 2004 vestigde ze zich als freelancer. In haar werk combineert ze haar journalistieke vaardigheden met een grote maatschappelijke interesse en kritisch vermogen. Als actief journalist is ze goed op de hoogte van de actualiteit en de achtergronden van maatschappelijke kwesties en beschikt ze over een groot netwerk om zich snel te informeren. Margriet Vroomans bereidt bijeenkomsten en debatten voor samen met een ervaren televisiecollega. Aan de inhoud van de bijeenkomst leveren zij als team een actieve bijdrage door indringend mee te denken over doel, opzet en draaiboek.

Margriet Vroomans boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Margriet Vroomans.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Margriet Vroomans, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Margriet Vroomans en de eventuele overige kosten om een optreden van Margriet Vroomans mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Margriet Vroomans.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Margriet Vroomans. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Margriet Vroomans checken, een gratis optie plaatsen op Margriet Vroomans en de boeking(en) van Margriet Vroomans voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Margriet Vroomans, BOEKINGSBUREAU Margriet Vroomans, BOEKINGSBURO Margriet Vroomans, ENTERTAINMENTBUREAU Margriet Vroomans, ENTERTAINMENTBURO Margriet Vroomans, ARTIESTENBUREAU Margriet Vroomans, BOEKINGSKANTOOR Margriet Vroomans, IMPRESARIAAT Margriet Vroomans, MUZIEKBURO Margriet Vroomans, MUZIEKBUREAU Margriet Vroomans, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Margriet Vroomans, ARTIESTENBOEKINGSBURO Margriet Vroomans, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Margriet Vroomans.

 

Offerte Margriet Vroomans aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag