Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Marcel Bullinga boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Marcel Bullinga boeken?

Marcel Bullinga boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Marcel Bullinga.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Marcel Bullinga.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Marcel Bullinga ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Marcel Bullinga plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Marcel Bullinga

Ben jij Futureproof?
Marcel Bullinga is trendwatcher en futurist. De keynotes van Marcel gaan over uiteenlopende onderwerpen binnen de thema’s toekomst, tends en innovatie . Hij staat stil bij vragen als: gaan we over 10 jaar nog wel naar kantoor? Welke veranderingen gaan er zich in de overheid afspreken? Welke rol krijgt technologie in het onderwijs? Gaan de robots ons overnemen? Marcel is dol op robots! Toch vraagt hij zich soms af hoe de toekomst met robots er voor ons uit gaat zien. Worden ze slimmer dan ons? Worden ze onze vrienden? In een lezing over de toekomst deelt Marcel zijn inzichten.In de afgelopen 20 jaar heeft Marcel honderden presentaties gegeven voor gerenommeerde opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Marcel Bullinga geeft workshops en masterclasses, ook is hij inzetbaar als dagvoorzitter. Daarnaast is hij beschikbaar voor een podiuminterview of als panelgast.Hoe ziet 2025 er uit? Marcel schreef het boek ‘Welcome to the future cloud – 2025 in 100 Predictions’. We leven in een 100% virtuele wereld, de hele wereld komt onze huiskamer en kantoren binnen. Het het motto ‘Do It Yourself, Do It Local’ maakt dat globalisering zal afnemen en wij zelf de baas worden van ons leven. Onze huizen, onze auto’s zullen door ons zelf worden geproduceerd. De zon gaat hier een grote rol in spelen. Ons energiesysteem en geldsysteem zal compleet veranderen. Zoals je appels van een boom zou plukken, pluk je alles uit ‘the cloud’. De drempel om dingen te maken en diensten aan te bieden gaat omlaag.Marcel maakt graag een lezing voor u op maat zodat deze geheel aansluit bij het thema van de dag. Marcel benadert 10 algemene vragen over de toekomst in zijn presentatie, deze kunnen worden aangepast aan het thema van de bijeenkomst.

Marcel Bullinga boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Marcel Bullinga.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Marcel Bullinga, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Marcel Bullinga en de eventuele overige kosten om een optreden van Marcel Bullinga mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Marcel Bullinga.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Marcel Bullinga. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Marcel Bullinga checken, een gratis optie plaatsen op Marcel Bullinga en de boeking(en) van Marcel Bullinga voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Marcel Bullinga, BOEKINGSBUREAU Marcel Bullinga, BOEKINGSBURO Marcel Bullinga, ENTERTAINMENTBUREAU Marcel Bullinga, ENTERTAINMENTBURO Marcel Bullinga, ARTIESTENBUREAU Marcel Bullinga, BOEKINGSKANTOOR Marcel Bullinga, IMPRESARIAAT Marcel Bullinga, MUZIEKBURO Marcel Bullinga, MUZIEKBUREAU Marcel Bullinga, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Marcel Bullinga, ARTIESTENBOEKINGSBURO Marcel Bullinga, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Marcel Bullinga.

Offerte Marcel Bullinga aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag