Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen dr. Uri Rosenthal boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

dr. Uri Rosenthal boeken?

dr. Uri Rosenthal boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van dr. Uri Rosenthal.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van dr. Uri Rosenthal.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van dr. Uri Rosenthal ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van dr. Uri Rosenthal plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie dr. Uri Rosenthal

Politicoloog, bestuurskundige & politicus

Uri Rosenthal is een Nederlandse politicoloog, bestuurskundige en politicus. Hij was van oktober 2010 tot november 2012 Minister van Buitenlandse Zaken in het kabinet-Rutte I. Van 1999 tot 2010 was hij Eerste Kamerlid voor de VVD en van 2005 tot 2010 fractievoorzitter. Hij was van 1987 tot aan zijn ministerschap hoogleraar aan de Universiteit Leiden. Rosenthal is nu voorzitter van de Adviesraad voor Wetenschaps- en Technologiebeleid en Special Envoy van de Nederlandse regering voor Cyber Security. Hiernaast was hij oprichter en voorzitter van het COT Instituut voor Veiligheids- en Crisismanagement BV tot 2010, tot hij minister werd. De laatste 3 jaar viel dit onder de vleugel van AON.  Rosenthal is deskundige op het gebied van crisismanagement en wordt daarom ook wel de ‘crisisprofessor’ genoemd. In de toegepaste wetenschap wordt zijn geïntegreerde crisismanagementbenadering dikwijls het ‘Rosenthal-paradigma’ genoemd.

Hij onderscheidt zich van andere sprekers door zijn vermogen ogenschijnlijk verschillende domeinen als wetenschap technologie, ondernemerschap en politiek met elkaar weet te verbinden. Hij geeft onder meer lezingen over global change, geopolitieke ontwikkelingen en internationale veiligheidsvraagstukken; de impact van technologie, internet en sociale media op mondiale verhoudingen; kwesties – affaires – schandalen.

dr. Uri Rosenthal boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van dr. Uri Rosenthal.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van dr. Uri Rosenthal, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van dr. Uri Rosenthal en de eventuele overige kosten om een optreden van dr. Uri Rosenthal mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van dr. Uri Rosenthal.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor dr. Uri Rosenthal. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van dr. Uri Rosenthal checken, een gratis optie plaatsen op dr. Uri Rosenthal en de boeking(en) van dr. Uri Rosenthal voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT dr. Uri Rosenthal, BOEKINGSBUREAU dr. Uri Rosenthal, BOEKINGSBURO dr. Uri Rosenthal, ENTERTAINMENTBUREAU dr. Uri Rosenthal, ENTERTAINMENTBURO dr. Uri Rosenthal, ARTIESTENBUREAU dr. Uri Rosenthal, BOEKINGSKANTOOR dr. Uri Rosenthal, IMPRESARIAAT dr. Uri Rosenthal, MUZIEKBURO dr. Uri Rosenthal, MUZIEKBUREAU dr. Uri Rosenthal, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU dr. Uri Rosenthal, ARTIESTENBOEKINGSBURO dr. Uri Rosenthal, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR dr. Uri Rosenthal.

 

Offerte dr. Uri Rosenthal aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag