Eigenschappen Lou Snoek boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Lou Snoek boeken?

Lou Snoek boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lou Snoek.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lou Snoek.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lou Snoek ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lou Snoek plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lou Snoek

Spreker over doorzettingsvermogen en motivatie

Op weg naar het feestend uitzwaaien van het millenniumjaar wenst Lou Snoek (1984) zijn ouders alvast gelukkig nieuwjaar. Nooit bevroedend dat bar De Hemel, waar hij later met zijn vrienden en honderden andere Volendamse jongeren dat nieuwe jaar maar nauwelijks had begroet, tot een hel zou veranderen. De kerstversiering vat vlam, veertien jongeren vinden de dood en tientallen raken voor het leven getekend tijdens die nacht van 01-01-01.

Lou staat op het lijstje van gewonden van wie wordt verwacht dat ze het niet zullen overleven. In het Belgische Brussel gebeurt een wonder, doorstaat hij de kritieke fase, ontwaakt uit coma en als een herboren positivo stelt hij zich open voor het nieuwe leven met een nieuw uiterlijk.

Dezelfde chirurgen en therapeuten die hem destijds begeleidden in Brussel, gidsen hem in 2004 naar de top van de Mont Blanc en samen reiken ze tien jaar na de Volendamse Nieuwjaarsbrand tot de piek van de Kilimanjaro. Symbolisch voor zijn levenskracht. In het dagelijks leven is Lou werkzaam als bedrijfsleider bij een visgroothandel, ook studeert hij Commerciële Economie en speelt hij als bassist in een band. ‘Na de brand vroeg ik me wel af hoe mensen op me zouden reageren en wat voor werk ik nog zou kunnen doen. Alles wat voorbestemd leek, viel immers weg. Maar ik ben inmiddels gelukkig getrouwd en wat de reacties betreft: mensen staren me na, maar dat heeft me nooit echt geraakt want ik ben gesterkt. De medici in het brandwondencentrum leerden me hoge eisen aan mezelf te stellen. En ze vergezelden me tevens naar de daken van Europa en Afrika. Elke uitdaging is anders. Door ze aan te gaan, ontmoet je nieuwe mensen, zie je nieuwe omgevingen, ontwikkel je alle kanten van jezelf. Het brengt je bewustzijn meer tot leven, het verrijkt je als mens. Tenslotte moet je eerst een berg beklimmen voordat je van het uitzicht kunt genieten.’

Het verhaal van zijn natuurlijke doorzettingsvermogen, het relaas van dramatiek naar kracht, valt op zowat elk thema binnen de maatschappij te plakken. Op acceptatie, verwerking, perceptie, een tweede kans, een nieuwe start, grenzen verleggen, individu, teambuilding, doelen stellen, voorbereiding, veiligheid. ‘Als Lou binnenkomt, komt er wat binnen. Letterlijk en figuurlijk. In eerste instantie bij het zien van zijn gelaat, maar daarna ook door zijn verhaal’, zei een toehoorder eens. Hij boeit en (ver)bindt zijn gehoor. Een puur verhaal dat je niet loslaat. Sterker nog, het doet iets met je en je doet er iets mee.

Lou Snoek boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lou Snoek.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lou Snoek, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lou Snoek en de eventuele overige kosten om een optreden van Lou Snoek mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lou Snoek.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lou Snoek. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lou Snoek checken, een gratis optie plaatsen op Lou Snoek en de boeking(en) van Lou Snoek voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lou Snoek, BOEKINGSBUREAU Lou Snoek, BOEKINGSBURO Lou Snoek, ENTERTAINMENTBUREAU Lou Snoek, ENTERTAINMENTBURO Lou Snoek, ARTIESTENBUREAU Lou Snoek, BOEKINGSKANTOOR Lou Snoek, IMPRESARIAAT Lou Snoek, MUZIEKBURO Lou Snoek, MUZIEKBUREAU Lou Snoek, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lou Snoek, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lou Snoek, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lou Snoek.

Offerte Lou Snoek aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag