Loren Nine

Eigenschappen Loren Nine boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Op aanvraag

Loren Nine boeken?

Loren Nine boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Loren Nine.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Loren Nine.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Loren Nine ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Loren Nine plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Bekijk optreden van Loren Nine

Extra informatie Loren Nine

Biografie Loren Nine
Wanneer je op woensdag je radiodebuut maakt bij Giel Beelen en een dag later je tv-debuut in De Wereld Draait Door, kun je wel spreken van een vliegende start.

Aanleiding voor al deze media-aandacht was het verschijnen van de eerste cd van de 15-jarige Britse zangeres Birdy. ‘Als je die goed vindt, moet je eens naar Loren Nine luisteren’, zo mailde een vriend van Lorens vader aan 3FM dj Giel Beelen. Dat deed Giel, en hij draaide meteen een stukje van het door het Loren zelf geschreven Lavender Fields.

Vervolgens leek het alsof er een vloedgolf over het land heen spoelde. Nederland bleek vol te zitten met jonge, getalenteerde zangeressen. Giel maakte er meteen een complete wedstrijd van: wie wordt de Nederlandse Birdy?

Maar Loren Nine Geerts is veel meer dan een imitatie. Ze is vooral Loren Nine. Eigenzinnig en met een grote liefde voor de natuur.

Vanaf haar tweede speelt ze al piano. En het opvallende daarbij was dat ze nooit een valse noot aansloeg. Later kreeg ze ook gitaarles. En ze ging zingen. Als een lijster. Met een stem die veel volwassener klonk dan de meeste andere meisjes van haar leeftijd. Luister zelf maar.

Lavender Fields heeft ze inmiddels opgenomen in een echte muziekstudio. Dat deed ze samen met de Rotterdamse producer Dennis Kolen, die eerder al hoge ogen gooide met Wyatt, Stefan Schill en Nina June.

Met Dennis werkt ze inmiddels aan een complete cd. Met verdrietige, maar vaak ook vrolijke liedjes. Kleine miniatuurtjes van dingen die ze om haar heen opmerkt. Of liedjes die zomaar komen aanwaaien. Als een vlinder op een mooie dag.
Loren Nine boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Loren Nine boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Loren Nine.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Loren Nine, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Loren Nine en de eventuele overige kosten om een optreden van Loren Nine mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Loren Nine.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Loren Nine. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Loren Nine checken, een gratis optie plaatsen op Loren Nine en de boeking(en) van Loren Nine voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Loren Nine, BOEKINGSBUREAU Loren Nine, BOEKINGSBURO Loren Nine, ENTERTAINMENTBUREAU Loren Nine, ENTERTAINMENTBURO Loren Nine, ARTIESTENBUREAU Loren Nine, BOEKINGSKANTOOR Loren Nine, IMPRESARIAAT Loren Nine, MUZIEKBURO Loren Nine, MUZIEKBUREAU Loren Nine, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Loren Nine, ARTIESTENBOEKINGSBURO Loren Nine, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Loren Nine.

 

Offerte Loren Nine aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag