Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Lodewijk van der Peet boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Lodewijk van der Peet boeken?

Lodewijk van der Peet boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Lodewijk van der Peet.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Lodewijk van der Peet.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Lodewijk van der Peet ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Lodewijk van der Peet plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Lodewijk van der Peet

Communicatieadviseur, reclameman en coach

Lodewijk van der Peet is een spreker en dagvoorzitter die prikkelt, provoceert maar vooral inspireert. Hij heeft in zijn internationale carrière als communicatieadviseur aan de wieg gestaan van bekende reclamecampagnes, maar helpt ook marketeers en CEO’s om ze persoonlijk beter te laten communiceren. Zijn uitgangspunt is dat mensen en organisaties vaak geen benul hebben wat er écht bij hun doelgroep leeft, ze zijn liefst zendergericht en luisteren meestal slecht. De lezing van Lodewijk van der Peet is een wake-up-call voor managers en adverteerders. Behalve een bevlogen verhaal komt Van der Peet met veel films en krachtige visuals.

Samen met Cees Min schreef Van der Peet het boek ‘ByeBye Consultant’. Een boek waarin hij afrekent met het gemak waarmee organisaties externe organisatieadviseurs inschakelen voor veranderingstrajecten. Bijna alle kennis die je nodig hebt zit namelijk in huis! In de speech komt Van der Peet met een groot aantal buitengewoon prikkelende oneliners die visueel zijn ondersteund en een gedegen uitleg krijgen. Uiteindelijk is de conclusie, veranderen, dat doen we zelf wel.

In 2010 verscheen ‘Merkwaardige bazen’, een boek waarin 25 CEO’s worden geportretteerd. De ervaringen die Van der Peet met deze opmerkelijke leiders heeft hebben een interessante lezing opgeleverd en geeft een kijkje achter de schermen van de voormannen van grote beursgenoteerde bedrijven.

Naast zijn communicatieadviseurschap heeft Van der Peet 10 jaar leiding gegeven aan het bestuur van Stichting Simavi en heeft een uitgesproken visie op internationale ontwikkelingshulp gekregen, gevoed vanuit zijn eigen ervaringen en de dagelijkse praktijk van een charitatieve instelling. Hij hekelt het gebrek aan efficiëntie en het koloniale hobbyisme in de ontwikkelingshulp. De anekdotes die hij erover vertelt zijn hilarisch en schokkend tegelijk.

Lodewijk was in de jaren ’80 en ’90 was een van de meest gelauwerde direct marketing creatieven in Nederland. Hij heeft managementfuncties gehad voor klanten als American Express, Britisch Arways en Ford. Hij heeft veel ervaring met financiële dienstverlening (ABN Amro, ING, Amex) en met Pharma (Glaxo, Bayer) en veel werk gemaakt voor KPN. Automotive ervaring deed hij op met Toyota Ford en Jaguar. Fast moving voor o.a. Unox, Magnum, Mars en Kitkat. Retail heeft zijn hart gestolen. Lodewijk van der Peet was 3 jaar voorzitter van de Retail Reclame Jaarprijs nadat hij zich bewezen had voor Belcompany, Bijenkorf, Halfords, Primafoon, Hema en vele anderen. 

Lodewijk van der Peet boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Lodewijk van der Peet.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Lodewijk van der Peet, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Lodewijk van der Peet en de eventuele overige kosten om een optreden van Lodewijk van der Peet mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Lodewijk van der Peet.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Lodewijk van der Peet. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Lodewijk van der Peet checken, een gratis optie plaatsen op Lodewijk van der Peet en de boeking(en) van Lodewijk van der Peet voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Lodewijk van der Peet, BOEKINGSBUREAU Lodewijk van der Peet, BOEKINGSBURO Lodewijk van der Peet, ENTERTAINMENTBUREAU Lodewijk van der Peet, ENTERTAINMENTBURO Lodewijk van der Peet, ARTIESTENBUREAU Lodewijk van der Peet, BOEKINGSKANTOOR Lodewijk van der Peet, IMPRESARIAAT Lodewijk van der Peet, MUZIEKBURO Lodewijk van der Peet, MUZIEKBUREAU Lodewijk van der Peet, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Lodewijk van der Peet, ARTIESTENBOEKINGSBURO Lodewijk van der Peet, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Lodewijk van der Peet.

 

Offerte Lodewijk van der Peet aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag