Sprekers boeken BURO2010

Eigenschappen Erno Eskens boeken

Prijs
Op aanvraag
Tijdsduur
In overleg
Geluid
Exclusief

Erno Eskens boeken?

Erno Eskens boeken of inhuren voor een optreden?

BURO2010 is Nederlands grootste artiestenbureau waar u alle artiesten direct en online kunt boeken tegen de laagste prijzen. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het boeken van Erno Eskens.

Wij informeren u binnen één dag over de beschikbaarheid en de prijs van Erno Eskens.

Boeken via BURO2010: direct, snel, duidelijk en voor de beste prijs!

Wilt u gratis een offerte van Erno Eskens ontvangen, beschikbaarheid opvragen, en/of direct een vrijblijvende optie in de agenda van Erno Eskens plaatsen?

Bel of mail ons direct

Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Prijzen zijn exclusief BTW.

Onze werkwijze,
uw voordeel

Vind een artiest
Check prijs en beschikbaarheid
Plaats gratis optie
Bevestig de boeking
Ontvang het contract
Teken en retourneer het contract

Extra informatie Erno Eskens

Uw organisatie eens anders zien? Deze inspirerende filosoof helpt u!

Erno Eskens studeerde filosofie en politicologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hij werkte als wetenschapsjournalist voor Ad Valvas en was in 1992 betrokken bij de oprichting van ‘Filosofie Magazine’, waar hij later hoofdredacteur was. In 1997 schreef hij voor ‘Teleac’ enkele scripts voor de tv-serie ‘Denken Doorzien’ en interviewde hij Europese, Amerikaase, Japanse, Nederlandse en Vlaamse denkers voor deze serie.

Eskens is een van de initiatiefnemers van ‘De Maand van de filosofie’. Hij organiseerde de eerste ‘Nacht van de filosofie’ in 2001, waarbij hij ook de ‘Socrates Wisselbeker’ voor het beste filosofieboek in het leven riep. Met de Stichting ‘An Sich’, waarvan hij voorzitter was, richtte hij het Amsterdamse Filosofiecafé ‘Felix en Sofie’ op. De Stichting ‘An Sich’ was ook de initiatiefnemer van de door minister Hermans geopende eendagsuniversiteit van ‘Felix Sofie’, waar Harry Mulisch, na gehoord te zijn door tien hoogleraren filosofie, promoveerde in de filosofie.

Erno Eskens schreef meerdere boeken. In 2000 verscheen de ‘Filosofische reisgids voor Nederland en Vlaanderen’, gevolgd door de bloemlezing ‘Dit is Lyotard, het Filosofen Lexicon’ en in 2009 ‘Democratie voor dieren’. Dat laatste boek onderzoekt in hoeverre de basisbeginselen van onze democratie voor dieren opgaan. Het boek belandde op de shortlist van Socrates Wisselbeker 2010 en haalde het NOS-Journaal.

Vanaf 2002 tot juli 2010 werkte Erno als uitgever bij ‘Veen Magazines’. Hij kreeg de boekenuitgeverij onder zich en gaf filosofie- en wetenschapsboeken uit. Sindsdien is hij hoofd van het cursusinstituut van de ‘Internationale School Voor Wijsbegeerte’ en lid van het directieteam van de ‘ISVW’.

Indien u op zoek bent naar nieuwe zienswijzen op het gebied van organisatiemanagement, bedrijfsvoering of leiderschap, nodig dan Erno Eskens uit om een lezing bij u te verzorgen!

Erno Eskens boeken? Informeer vrijblijvend naar de boekingsmogelijkheden van Erno Eskens.

Wilt u extra boekingsinformatie ontvangen over het boeken of inhuren van Erno Eskens, neem dan gerust contact met ons op.
Onze accountmanagers informeren u graag, gratis en vrijblijvend over de meest actuele prijs van Erno Eskens en de eventuele overige kosten om een optreden van Erno Eskens mogelijk te maken (o.a. podium, techniek, optionele verzekering, btw-%).
BURO2010 is het directe en officiële boekingskantoor voor de boekingen van vele andere bekende artiesten, sprekers, sporters en overig entertainment. Artiestenburo2010.nl is tevens boekingsbureau van Erno Eskens.
Wij staan in direct contact met alle artiestenmanagements en kunnen u binnen een dag voorzien van een offerte voor Erno Eskens. Uiteraard kunnen wij voor u ook de beschikbaarheid van Erno Eskens checken, een gratis optie plaatsen op Erno Eskens en de boeking(en) van Erno Eskens voor u administreren en bevestigen middels een contract (geen extra boekingskosten!).

Wilt u meer artiesten boeken, ander entertainment inhuren, of zoekt u een professionele partner voor de regie, productie en totaalorganisatie van uw event? Laat u vrijblijvend informeren via: info@buro2010.nl – 036-7600140.

MANAGEMENT Erno Eskens, BOEKINGSBUREAU Erno Eskens, BOEKINGSBURO Erno Eskens, ENTERTAINMENTBUREAU Erno Eskens, ENTERTAINMENTBURO Erno Eskens, ARTIESTENBUREAU Erno Eskens, BOEKINGSKANTOOR Erno Eskens, IMPRESARIAAT Erno Eskens, MUZIEKBURO Erno Eskens, MUZIEKBUREAU Erno Eskens, ARTIESTENBOEKINGSBUREAU Erno Eskens, ARTIESTENBOEKINGSBURO Erno Eskens, ARTIESTENBOEKINGSKANTOOR Erno Eskens.

 

Offerte Erno Eskens aanvragen bij BURO2010:

Wij helpen u graag
bij uw boeking

Het grootste aanbod
Laagste prijs
Boek direct
Offerte binnen 1 dag